Skip to content

Infoavond herinrichting Kerkstraat

Glendi
11 februari 2014 | 16:37

Advertentie

Herinrichting Kerkstraat van startOp woensdag 19 februari organiseert de gemeente Nederweert een infoavond over de herinrichting van de Kerkstraat, de Lindanusstraat en het gedeelte van de Paulus Holtenstraat vanaf het Burg. Spiertzplein tot aan de Kerkstraat.

Meer weten over nieuwe Kerkstraat?

De gemeente en aannemersbedrijf Bloem zullen deze avond uitleg geven over de precieze uitvoering en de maatregelen die genomen worden om overlast tot een minimum te beperken. De bijeenkomst begint om 19.30 uur in de raadzaal van het gemeentehuis. Iedereen is van harte welkom!

Tijdens deze avond kunnen ook vragen worden gesteld. Het ontwerp staat echter niet ter discussie. Hiervoor zijn in het verleden al diverse overlegmomenten geweest. Met de opmerkingen die daarbij zijn gemaakt, zijn in het ontwerp zoveel mogelijk rekening gehouden.

De opening van de vernieuwde Kerkstraat staat gepland voor vrijdag 29 augustus.

Advertentie

3 Reacties

  1. “Met de opmerkingen die daarbij zijn gemaakt, zijn in het ontwerp zoveel mogelijk rekening gehouden.”

    Als dat werkelijk zo was dan was de situatie NOOIT veranderd. Achja, ambtenaren hé, nooit naar het volk luisteren en altijd maar het geld van het volk uitgeven. Wat maakt het hun uit? Hun hebben een dik salaris en mogen met geld smijten wat niet eens van hun is.

    Hoeveel heeft dit grapje uberhaupt gekost? En hoeveel gaat dit kosten in de toekomst? Gezien de omzet van de ondernemers met +-20/25% is afgenomen? Hoeveel belasting wordt hierdoor geint? En met hoeveel % gaan de belastingen dus stijgen voor de andere burgers/ondernemers om dit gat weer op te vullen? Gezien een overheid nooit zal of kan bezuinigen. Dit omdat zij altijd weer gratis nieuw geld kunnen krijgen onder dwang en onder bedreigen van geweld (celstraf, boetes indien je niet betaald).

    De burger betaald wel, zij moet immers wel. Wij ambtenaren zullen er alles aan doen om dit geld zo slecht mogelijk aan prestige projecten uit te geven waardoor mijn carriere als ambtenaar er op vooruit gaat (incl. hun eigen portomonee)

    Nederweert was vele malen beter af geweest in de oude omstandigheid. Hier was namelijk niets mis mee. Er is nu vernieuwd om het vernieuwen i.p.v. vernieuwen om het te verbeteren (een trend in de politiek). Waren deze tonnen/miljoenen gebruikt om de grond af te waarderen en het verlies hiermee aan te vullen, dan was de grond goedkoper geworden en kreeg de bouw/de economie weer een boost. Of was dit geld gebruikt om de belastingen te verlagen dan was de economie ook gesteund. Maar nee…. laten we het verspillen aan een project waar letterlijk niemand om vraagt, waardoor het centrum leeg loopt en mensen door vele sluiproutes het centrum moeten bereiken.

    CDA VVD en PVDA bedankt voor de bloemen! Ga zo door met het vernietigen van een prachtig dorp! 1 ding weet ik wel, mijn stem gaat niet naar een van deze 3 partijen. Ook al weet ik dat een stem weinig uit maakt in deze schijn democratie.

    • helemaal mee eens Minder Roverheid

  2. Zit op school dus heb geen tijd om te reageren, maar wat ben ik het 200% eens met bovenstaande persoon. Ze zijn echt goed op weg Nederweert voor altijd te verpesten.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie