Skip to content

CDA stelt kandidaten voor (ronde 2)

Redactie
12 februari 2014 | 14:33

Advertentie

HET CDA STELT VOOR:

Op 19 maart a.s. vinden de gemeenteraadsverkiezingen plaats. Het CDA gaat met veel enthousiasme de verkiezingen in. Wij hebben een goed programma en een mooie lijst. Het CDA denkt en doet mee voor alle inwoners in Nederweert! Daarom stellen wij ons de komende weken aan u voor. Mocht u vragen hebben, kunt u altijd een van onze kandidaten aanspreken, zij staan u graag te woord.

0911EricvanderPuttenEric van der Putten lijst 1 nr. 2
Eric van der Putten (44 jaar) geboren, getogen en met Dorettie woonachtig op Schoor. In het dagelijks leven run ik een agrarisch bedrijf.
Ik sta op de lijst van het CDA omdat het een actieve partij is met hart voor Nederweert. Ik zit 8 jaar in de raad, sinds 2012 als fractievoorzitter, en dit worden mijn derde verkiezingen. Tijdens het raadswerk probeer ik alle belangen af te wegen en heb ik aandacht voor de belangen van alle inwoners.
De komende vier jaar ga ik voor: Verduurzaming agrarische sector, Vestigingsklimaat ondernemers, Belangen van de ouderen, Geen gemeentelijke belastingverhogingen.

1070AntoineHekersAntoine Hekers lijst 1 nr. 5
Antoine (48 jaar) mede eigenaar van Varkenshandel Hekers & Koppen B.V. “De gemeente is door onze voorouders ontwikkeld tot wat hij nu is. De fundamenten van de agrarische sector zijn nog duidelijk zichtbaar. Een sector die ons niet alleen agrarische producten levert maar ook veel werkgelegenheid. Bedrijven moeten de ruimte krijgen om zich te vestigen.” Daarnaast is Antoine penningmeester van RKSVO en voorzitter van Hartslag voor Nederweert. “Onze gemeente kent een rijk verenigingsleven waarin iedereen door samenwerking, respect en saamhorigheid iets kan betekenen. Iedereen moet de komende jaren wat doen; opleiding, werk en/of vrijwilligerswerk. Burgers gaan een steeds grotere rol spelen bij ouderenzorg, jeugdzorg of als mantelzorger.”

0994CarlavanNieuwenhovenCarla van Nieuwenhoven lijst 1 nr. 9
Carla van Nieuwenhoven (40) getrouwd, 3 dochters, woonachtig op Budschop en werkzaam bij DSM Sittard als inkoper. In mijn vrije tijd sport ik en ben ik actief als vrijwilliger. Meedenken en werken aan een sterke gemeente ofwel een gezonde toekomst creëren voor onze kinderen en er voor zorgen dat het sociaal aspect geborgd blijft is een van de zaken waar ik voor ga. Ik wil een stralende, gezonde gemeente voor en jong en oud. Ruimte om te ontspannen maar ook om te ondernemen. Ik ga voor “de mensen”; samen kunnen we meer.

PERONNE KNAPENPeronne Knapen lijst 1 nr. 12
Peronne Knapen (49) woonachtig in Nederweert. Getrouwd met Rob, Rob heeft een dochter, Nikkie die nog studeert. Werkzaam bij Start People waar ik mensen bij het zoeken naar een baan help. Er komen de komende jaren uitdagingen op de gemeente af zoals het verkeer. De verbinding naar Helmond, de files richting Eindhoven en niet te vergeten de rijrichting in de Kerkstraat. Om de mensen mee te laten denken heb ik een site geopend. Deze site peronne.nu is interactief. Mensen kunnen reageren op actuele stellingen met als doel om de politiek te laten luisteren naar de inwoners van Nederweert. Peronne.nu, nu gaan we ervoor.

Wilt u nog meer over ons weten? Ga dan naar www.cda-nederweert.nl. Hier stellen wij ons uitgebreider aan u voor. Daarnaast kunt u ons ook volgen via Facebook of Twitter.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Screenshot
De vereniging is enorm trots
26 september 2024 | 22:18
2024_09-26 Ongeval Geuzendijk Weert-1
Traumahelikopter ter plaatse
26 september 2024 | 22:04
Anabool-vs-katabool-Roeg-Kuijpers
Wat is het verschil?
26 september 2024 | 18:30
2024_09_26 Verhalenestafette Nederweert 2024-1
Week van Lezen en Schrijven
26 september 2024 | 18:07

Advertentie