Skip to content

Gratis WiFi in binnenstad Weert

Redactie
13 februari 2014 | 9:15

Advertentie

Wifi gemeentehuisDe binnenstad van Weert krijgt vanaf eind april-begin mei een gratis publiek WiFi-netwerk. WiFi is vanaf dat moment voor alle bezoekers gratis beschikbaar op de promenades en pleinen binnen de singelring, Stationsstraat, Maaspoort en het Bassin.

Gratis WiFi in binnenstad Weert

Door het WiFi-netwerk worden de economische activiteiten in de stad gestimuleerd. WiFi kan winkelend publiek en toeristen naar de stad trekken of langer in de stad vasthouden. Bijvoorbeeld doordat bezoekers tijdens het verblijf in de stad op terrassen de smartphone gebruiken voor e-mail, whatsapp, facebook etc. En het kan mensen laten besluiten een volgende keer weer terug te komen voor een bezoek aan Weert. Daarnaast is het handig voor de Belgische bezoekers die in Weert komen winkelen of recreëren. De meeste mensen hebben een internetabonnement op hun telefoon of tablet die alleen geschikt is voor gebruik in het eigen land. Via de WiFi service die Weert – grenzend aan België – aanbiedt, kunnen de Belgische bezoekers in het Nederlandse Weert toch eenvoudig en gratis op internet.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

koorts24
Jack JF Naus, Alphega apotheek Nederweert
17 september 2024 | 15:00
Crematorium Weerterland Weert1
Open en transparant over het afscheid
17 september 2024 | 14:33
Mobiele milieustraat
Bekijk hier waar en wanneer je terecht kunt
17 september 2024 | 14:00

Advertentie