Skip to content

Schennispleger gestraft voor daden in Nederweert

Redactie
15 februari 2014 | 14:27

Advertentie

Schennispleger (1)Een schennispleger die ook in Nederweert actief is geweest heeft een gevangenisstraf van 240 dagen, waarvan 198 dagen voorwaardelijk met een proeftijd van 3 jaar, gekregen voor het vastpakken, betasten dan wel knijpen in borsten bij 19 vrouwen. Verder zal hij een schadevergoeding van €500 moeten betalen.

Schennispleger gestraft voor daden in Nederweert

De schennispleger reed met zijn scooter langs fietsende dames en greep of kneep deze in het voorbijgaan in hun borsten. Ook droeg hij soms een witte broek met een kapot kruis en geen onderbroek. Hij deed dan zijn benen uitklaar zodat meegenoten kon worden van zijn mannelijk schoon.

Verdachte heeft verklaard dat het (heel goed) zou kunnen dat hij alle feiten waarvan aangifte is gedaan heeft gepleegd en heeft verklaard dat hij veel vaker – vaker dan 20 keer – vrouwen op een dergelijke wijze heeft aangerand. Ook heeft hij zo’n 20 tot 30 keer zijn blote penis aan vrouwen laten zien terwijl hij op zijn scooter reed.

In Nederweert heeft hij dit in juli 2013 op de Rijksweg Zuid gedaan. Twee slachtoffers hebben hiervan melding gemaakt. De man heeft zich op verschillende plaatsen in Midden-Limburg en Brabant schuldig gemaakt aan het onheus bejegenen van vrouwen en of meisjes.

Advertentie

1 Reactie


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie