Skip to content

Goede resultaten synchroonzwemsters ZPC Nederweert

Redactie
16 februari 2014 | 21:41

Advertentie

synchroonzwemsters2Zondag 9 februari gingen vrijwel alle synchroonzwemsters van ZPC Nederweert uit de aanloopcategorie met hun begeleiders en ouders naar de jaarlijkse Limburgse synchroonzwemkampioenschappen in Horst (in totaal 18 zwemsters met  3 uitvoeringen). Voor veel zwemsters was het de eerste keer dat ze meededen aan een synchroonwedstrijd en daarom waarschijnlijk extra spannend.

ZPC Nederweert

Alle zwemsters zwommen individueel 4 diplomafiguren voor het techniek gedeelte. ZPC Nederweert haalde voor de techniek maar liefst 3 mooie podiumplaatsen: Kyra Nijssen werd 3e van 12 bij de categorie Basishouding, Mirte Scheerman werd 3e van 27 bij de categorie Balletbeen en Denise van de Schoor werd 2e van 4 bij de categorie Barracuda.

synchroonzwemsters1Tijdens de uitvoeringen verzorgden de jongste zwemsters van ZPC Nederweert de aftrap van de groepen met “Hallo Wereld”. Alles liep gesmeerd, uitstekend synchroon en met roze “wereldbol” badpakjes was het een kleurrijk geheel.

De tweede groep van ZPC zwom op het nummer “Edge of Glory” en overtrof zichzelf met een pittige uitvoering. De derde groep van ZPC zwom op “Tarzan” en startte met een uitstekend uitgevoerde lift. De uitslag is gebaseerd op het groepsgemiddelde van de techniek en resultaten van de uitvoering. Ze haalde zelfs 2 podiumplaatsen: “Hallo Wereld”: 3e van 10, “Edge of Glory”: 6e van 10, “Tarzan”: 2e van 4.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie