Skip to content

Kinderopvang Humanitas “BSO’s Got Talent”

Redactie
17 februari 2014 | 22:07

Advertentie

Kinderopvang Humanitas  BSOs Got Talent”“BSO’s Got Talent” is een grote regionale talentenjacht van de Buiten Schoolse Opvang van Kinderopvang Humanitas. Een activiteit op verzoek ván kinderen, dóór- en vóór BSO kinderen georganiseerd.

“BSO’s Got Talent”

Het idee was ontstaan in de Kinderraad. Kinderparticipatie neemt een grote plaats in binnen het activiteitenaanbod. Ze zijn samen aan de slag gegaan; “Wat willen jullie precies gaan doen?” , “variété/theater, sport/acrobatiek, muziek/dans/zang”, “wil je graag jurylid zijn, gastvrouw, of heb je liever een fotocamera in je hand”. “Ben je juist liever achter de schermen bezig als decorbouwer?

BSO de Bengele van Kinderopvang Humanitas vindt het belangrijk dat kinderen zich prettig voelen, dat ze zich kunnen ontplooien in o.a. hun sociale vaardigheden, ieder op zijn/haar unieke wijze. “BSO’s Got Talent” is een prima Pedagogisch middel om deze vaardigheden te oefenen. Taal, beweging, stemgebruik, mimiek, concentratie, zelfvertrouwen, waardering hebben voor anderen, het biedt zoveel! Wat is er nu nog leuker dan jezelf presenteren op een heus podium? En vooral: het Genieten van je eigen Talent.

Voorronde “BSO’s Got Talent”
Afgelopen week was de voorronde van “BSO’s Got Talent”. Een geweldige show waarin duidelijk werd hoeveel talent BSO de Bengele in huis heeft. Prachtige dans-acts, muzikale optredens, acrobatiek, een beroemd schilder aan het werk en een mystische goochelaar. Het was een bijzondere ervaring. Met plezier voor ieder kind.

De halve finale wordt gehouden op 19 maart.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie