Skip to content

Tweede voorstelronde VVD-Nederweert

Redactie
24 februari 2014 | 8:40

Advertentie

Op 19 maart 2014 vinden in Nederweert weer de verkiezingen voor de gemeenteraad plaats. Voor de achtste maal neemt de VVD daaraan deel. In de afgelopen raadsperiode heeft de VVD deelgenomen aan de coalitie. Ondanks de economische crisis hebben we veel kunnen realiseren in Nederweert en staat de gemeente er bovendien financieel heel gunstig voor. Dat is nodig, want de komende vier jaar wachten er weer vele nieuwe uitdagingen. De VVD gaat graag die uitdagingen aan, gedreven door onze enthousiaste kandidaat raadsleden en altijd in dialoog met de inwoners van onze gemeente.

Tweede voorstelronde VVD

Vorige week hadden wij al de top vier van onze kandidaten aan U voorgesteld. Graag stellen we deze week drie andere kandidaten van de VVD Nederweert aan U voor.

Foto06_ReneeRenée Wernink
(Ospeldijk)
Lijst 4 no. 6

Ruim zeven jaar heeft Renée wethouder mogen zijn in Nederweert en zich in mogen zetten voor alle inwoners. Natuurlijk niet altijd naar ieders tevredenheid, maar ze heeft er altijd naar gestreefd een goede balans tussen de verschillende belangen te zoeken. Immers, Nederweert dat zijn we allemaal.
De VVD wil de komende jaren ook graag die rol spelen. Balans brengen en mensen de ruimte geven om zelf initiatieven tot succes te brengen.
Voor de VVD is het belangrijk dat de lasten voor iedereen zo laag mogelijk zijn. Dat betekent dat de overheid en dus ook de gemeente minder taken moeten uitvoeren. En dat kan, maar vraagt wel wat van iedereen. Enkele simpele voorbeelden. In plaats van de gemeente om een kostbare oplossing vragen voor gevaarlijke situaties bij scholen: breng kinderen te voet of per fiets of parkeer een straat verder. Weet u trouwens dat de meeste bekeuringen voor snelheidsovertredingen naar de eigen inwoners gaan? Kunt u zelf iets aan doen! Een speelveldje onderhouden? Dat kan je als buurt gemakkelijk zelf en samen is het nog gezellig ook! Ook wordt vaak de vraag bij de gemeente neergelegd om er voor te zorgen dat er voldoende winkels blijven. De enige die daar echt iets aan kan doen, dat bent u zelf. Gewoon daar je boodschappen doen. Uw invloed is veel groter dan u vaak denkt! Minder taken bij de gemeente, betekent niet alleen minder kosten, maar ook minder personeel. Zo simpel kan het zijn. U hebt de afgelopen jaren kunnen zien hoe goed het was dat de VVD een wethouder mocht leveren. Een goede reden om ook op 19 maart weer VVD te stemmen!

Foto09_HenkHenk Willems
(Nederweert)
Lijst 4 no. 9

Henk is getrouwd met Margreeth Mertens en heeft een zoon van 18 jaar. Na de agrarische school heeft hij de studies horeca, bloemsierkunst, drogisterij vakopleiding en natuur geneeskundig therapeut met succes gevolgd. Op het St. Antoniusplein runt hij samen met zijn vrouw een drogisterij. Henk is al vele jaren ten behoeve van ons dorp actief in de nederweerter politiek. Zijn hobby’s zijn wandelen in de natuur, bridge en zee vissen. Hij speelt ook al enige jaren doedelzak in de Piper Society Castle d` Aldenghoor.

Foto14_WillWill van Hoeij
(Ospeldijk)
Lijst 4 no. 14

Will is getrouwd met Anny en samen hebben zij een fijne dochter. Hij is geboren en getogen in Brabant, maar woont ondertussen al weer ruim 20 jaar in Ospeldijk. Will en zijn vrouw hebben voor Ospeldijk gekozen vanwege de rust, de ruimte en de fijne omgeving voor hun dochter om in op te groeien.
Als transport manager bij een van de grote transportbedrijven uit de regio voelt hij zich zeer betrokken bij het thema infrastructuur. Vooral het verbeteren van de bereikbaarheid van de kernen, zowel over de weg als digitaal middels glasvezel, om de leefbaarheid te vergroten en ondernemerschap beter mogelijk te maken, zijn daarom punten binnen het VVD programma waar hij zich hard voor wil maken. Als u meer wilt weten over Will of het VVD programma, kunt u hem altijd aanspreken of mailen op: w.vanhoeij@chello.nl.

Website: www.vvd-nederweert.nl
Facebook: www.facebook.com/vvdnederweert
Twitter: @vvdnederweert

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie