Skip to content

Grote politiecontrole in Nederweert

Redactie
26 februari 2014 | 19:30

Advertentie

Politie controle NederweertVanmiddag heeft de politie een grote algemene verkeerscontrole uitgevoerd in de gemeente Nederweert. De actie vond plaats in het kader van het donkere dagen offensief. Op verschillende toegangswegen van Nederweert heeft de politie voertuigen gecontroleerd.

Politiecontrole Nederweert

De actie begon vanmiddag rond 14:40 uur op de Lindenstraat in Nederweert. Steekproefsgewijs werden voertuigen staande gehouden. Er werd vooral gekeken naar welke mensen er in en uit Nederweert reden. Sommige bestuurders werden aangesproken op het dragen van een gordel maar werden hiervoor niet bekeurd. Zover nu bekend is een persoon aangehouden voor het rijden onder invloed. Verder zijn er geen bekeuringen geweest. De controles zijn uitgevoerd op de Rijksweg Noord – Suffolkstraat, Molenweg – Randweg West en op de Ospelseweg – Klaarstraat. Ook in Weert hebben op diverse locaties controles plaatsgevonden.

Vanavond zal de controle worden hervat. Ook zullen wijkagenten rondgaan in de wijken om mensen te wijzen op veiligheidsaspecten in en om de woning. Er zullen flyers uitgedeeld worden met preventietips tegen woninginbraak. Eigenaren van voertuigen en woningen zullen worden aangesproken op geconstateerde feiten.

Advertentie

1 Reactie

  1. Prima actie ik zie dat meer nl mensen aanhouden oostblokker


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie