Skip to content

Politie roept hulp burgers in om uit te kijken naar schennispleger

Glendi
28 februari 2014 | 13:05

Advertentie

Politie autoDe politie roept de hulp van het publiek in om mee alert te zijn op een schennispleger die donderdag en vrijdag actief is in de regio Midden-Limburg. Wanneer je de man ziet, neem dan direct contact op met de politie!

Politie roept hulp burgers in om uit te kijken naar schennispleger

Donderdagmiddag tussen 13.00 en 16.00 uur zijn bij de politie diverse meldingen binnengekomen over een schennispleger. Rond 13.15 uur is een blanke man gesignaleerd bij een winkel aan de Muntpassage in Weert die zich vreemd gedroeg en onzedelijke handelingen vertoonde aan het personeel. Hierna verliet hij de winkel.

Rond 14.45 uur is een melding ontvangen van een man die naakt rond liep op de Speckerweg in Haelen. Korte tijd later dook waarschijnlijk dezelfde man op bij de begraafplaats aan de Haelerweg in Horn. Hij opende hier zijn donkerkleurige jas/vest toen een fietser hem passeerde. Om 15.30 uur toonde een man in een donkere auto zijn geslachtsdeel aan een passerende fietsster bij de sluizen in Panheel. Vermoedelijk betreft het telkens dezelfde persoon die mensen lastigvalt. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Vrijdagochtend rond 10.00 uur kreeg de politie melding van een man die in een donkerkleurige auto geparkeerd stond aan de Maasbrachterweg in Echt. Hij sprak een voorbijgangster aan om haar de weg te vragen. Toen zij hem wilde helpen, bleek de man naakt in zijn auto te zitten. Daarop is de jonge vrouw direct vertrokken en heeft de politie gewaarschuwd. Mogelijk betreft het hier dezelfde persoon.

Signalement
Het gaat om een blanke man van ongeveer 30-40 jaar oud, met een normaal postuur en donker kort haar. De man draagt een donkerkleurige jas/vest en rijdt in een zwarte of donkerblauwe auto.

Heb je de man gezien of heeft hij zich mogelijk ook tot je gericht? Denk je aan de hand van het signalement te weten wie hij is? Neem dan contact op met de politie via nummer 0900 – 88 44.

Mocht je door de schennispleger worden lastiggevallen of zie je hem bel dan direct met 112.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie