Skip to content

CDA stelt kandidaten voor (ronde 3)

Redactie
1 maart 2014 | 14:41

Advertentie

HET CDA STELT VOOR: Op 19 maart a.s. vinden de gemeenteraadsverkiezingen plaats. Het CDA gaat met veel enthousiasme de verkiezingen in. Wij hebben een goed programma en een mooie lijst. Het CDA denkt en doet mee voor alle inwoners in Nederweert!
Daarom stellen wij ons de komende weken aan u voor. Mocht u vragen hebben, kunt u altijd een van onze kandidaten aanspreken, zij staan u graag te woord.

1414CharlotKoppenCharlot Koppen lijst 1 nr. 3
Charlot Koppen (35) samenwonend met Toon en twee kinderen in Ospel. In het dageljks leven werkzaam bij een woningcorporatie in Venlo. Sinds 2010 in de gemeenteraad.
De komende jaren wil ik me bezig houden met de woningmarkt. Deze heeft last van keuzes van het kabinet. Onder meer starters en jonge gezinnen hebben het zwaar. De gemeentelijke maatregelen moeten daarom worden opgerekt, bijvoorbeeld door verruiming van de gemeentelijke startersleningen.
Ook verkeersveiligheid heeft mijn aandacht. Dorpsgenoten weten uit de praktijk wat op bepaalde punten speelt, daar moet je dan naar luisteren. De rol van Dorpsraden is zeer betekenisvol, onder meer als schakel tussen inwoners en gemeente.

MARK HOEBENMark Hoeben lijst 1 nr. 8
Mark Hoeben (32), woonachtig op Boeket en in het dagelijks leven zelfstandig belastingadviseur. In mijn vrije tijd ben ik actief bij F.C. Boeket.
Het is belangrijk dat alle inwonersgroepen van Nederweert voldoende vertegenwoordigd zijn in de gemeenteraad, dus ook bewoners van het buitengebied en (jonge) ondernemers. Dat is de reden waarom ik mij verkiesbaar stel.
(Startende) ondernemers dienen in Nederweert nog meer de ruimte te krijgen om zichzelf verder te ontwikkelen. Daarnaast dienen de belangen van de gebruikers, zoals bij de keuze voor de verbinding van de A2-N266, van het buitengebied te worden gewaarborgd.

0892RolfVerheijenRolf Verheijen lijst 1 nr. 10
Rolf Verheijen (36), getrouwd, één zoontje en wonende op de grens van het “Bengelerieëk” en de “Houtmeule” . In het dagelijks leven werkzaam als Intercedent bij Scaftech Uitzendwerk BV. Daarnaast vervul ik verschillende vrijwilligerstaken. Graag wil ik me inzetten voor het verenigingsleven, een goed ontwikkeld centrumplan waarin de ondernemers vooropstaan en waar de mensen van zullen zeggen “wat is het toch heerlijk en gezellig in het centrum van Nederweert”.
Als ik samen met de Nederweertenaar kan gaan kijken hoe we deze mooie gemeente kunnen behouden, dan weet ik zeker dat ook onze jongste generatie in een prachtige gemeente opgroeit.

1146JosephienTullemansJosephien Tullemans-Geuns lijst 1 nr. 11
Josephien Tullemans-Geuns (40), getrouwd met Gert-Jan en samen met onze kinderen Willem, Pieter en Ceciel wonend in Ospel.
Ik ben actief als (voorlees)moeder op school, zing bij Zanggroep Ospel en werk als beleidsadviseur Maatschappij bij de gemeente Stein. Vanaf 2002 zet ik me als raadslid in voor een leefbaar Nederweert voor jong en oud.
Met de veranderingen die binnen het sociale domein op stapel staan, zou ik het opnieuw een uitdaging vinden me als raadslid in te zetten voor de belangen van de mensen in Nederweert. U kunt op mij rekenen en dus reken ik op u.

Wilt u nog meer over ons weten? Ga dan naar de verkiezingspagina van Nederweert24.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie