Skip to content

Abdicatie Prins Rob I VV De Pinmaekers (Foto’s)

Redactie
4 maart 2014 | 23:59

Advertentie

Abdecatie Prins Rob I vv de Pinmaekers NederweertDinsdagavond, na de abdicatie van Prins Tim I en Prinses Charlotte, kwam er ook een einde aan het prinsenschap van Prins Rob I van VV de Pinmaekers. Tijdens de turf oploating en het teruggeven van de de sleutel aan opperpin waren de meeste tranen al gevloeid en dus was het vanavond tijd voor een ludieke en vooral gezellige abdicatie in de Pinnenhof in Nederweert.

De abdicatie kon echter niet van start gaan voordat Prins Rob I de prinsenbegeleiders Ron en Daniëlle Kums nog eenmaal bedankte voor hun inzet. Elf jaar lang hebben ze elf prinsen begeleid tijdens de vastenlaovendj. De Ni-jwieërter Oad Prînse Parti-j (NAPP) hadden Ron en  Daniëlle daarom op 14 februari al in het zonnetje gezet. Om hun dank nogmaals kracht bij te zetten schonken ze het paar een fotoboek. Prinsenbegeleider Ron sloot af met zijn device: ‘Weem ze auch als prîns hebbe oetgeroope… Mich heet dur nog noets eine onger de taofel gezopen’.

Ook de vrienden van Prins Rob I kwamen nog even op het podium om de prins te bedanken voor een fantastische tijd. De vrienden van KBP hebben een mooi spandoek laten maken als aandenken voor thuis. Vanuit de zaal werd al snel duidelijk dat dit niet thuis kwam te hangen.

Abdicatie Prins Rob I VV De Pinmaekers

Daarna was het toch echt tijd voor de abdicatie van Prins Rob I. Na wat opdrachten van de oud prinssen werden stuk voor stuk de versierselen afgedaan en kregen zijn vriendin Inge, het dorp Nederweert, de KBP en pap en mam weer hun vertrouwde Rob terug. Op de vraag of hij lid wil worden van de Ni-jwieërter Oad Prînse Parti-j was zijn antwoord natuurlijk volmondig “ja”.

Hij zal samen met zijn adjudanten, vriendin, familie, vrienden en bekenden nog lang nagenieten. Met nog een keer zijn device: “Fieëstj met os mi-j, wirtj ’t neet meug Vae gaon door, tot merrige vreug!” werd hij door de oud prinssen van het podium geduwd. ALAAF!!

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Screenshot
De vereniging is enorm trots
26 september 2024 | 22:18
2024_09-26 Ongeval Geuzendijk Weert-1
Traumahelikopter ter plaatse
26 september 2024 | 22:04
Anabool-vs-katabool-Roeg-Kuijpers
Wat is het verschil?
26 september 2024 | 18:30
2024_09_26 Verhalenestafette Nederweert 2024-1
Week van Lezen en Schrijven
26 september 2024 | 18:07

Advertentie