Skip to content

The GO WILD! – 60’s festival in PopEi Eindhoven

Glendi
7 maart 2014 | 19:06

Advertentie

PopEi EindhovenVolgende week zaterdag 15 maart wordt in het Klokgebouw in Eindhoven een knotsgek festival georganiseerd, The GO WILD!

Optreden Mirjam Sieben in PopEi Eindhoven

Een 60’s garage, surf, mod, freakbeat festival met nationale en internationale bands, DJ’s en The Reaction, een bandje waarin een goede bekende uit Nederweert de toetsenpartij voor haar rekening neemt, Mirjam Sieben.

Line-up:

  • In de Spaanse garage scene zijn The Smoggers niet meer weg te denken. Ook daarbuiten is de reputatie van de heren uit Sevilla niet van de lucht. De muziek laat zich het best omschrijven als fuzzy ‘60’s punk met een onweerstaanbare primitieve beat.
  • Een goed recept, Das Audio Combo, een oude Moog-synth, Hammond, drum en bass. De Groningers slingeren een mix van rauwe soul, gospel en rock ‘n’ roll door de speakers waar zelfs een houten klaas wel raad mee weet. Voorbeeld? Interpretatie Human Fly van The Cramps, Brrr!
  • Het knotsgekke sextet Les Synapses doet het meertalig. Frans, Spaans, Engels, Italiaans en zelfs Nederlands. Authentieke garage-psych die best wel groovy is.
  • Hip, slick, ultra-violent and super sexy surfsound! Het gaat hier om The Biarritz Boys uit Nijmegen. De band bestaat sinds 2001 en vanaf dat moment doken de dudes regelmatig op tijdens surffestivals door heel Europa.
  • The Reaction uit Eindhoven maakt overheerlijke rauwe ‘60’s tunes, garagebeat zullen we maar zeggen. Invloeden zijn er van bands als The Pretty Things, Q65 en The Creation.
  • Het is popelen geblazen op het debuut van The Black Marble Selection. 22 maart moet ie er zijn. Het sextet kopt een mix van jaren ’60 garage, beat en blues op je af. En ja, het swingt als een tiet. ‘60’s garage punk met wat Chicago r’n’b, uiteraard met een dikke laag fuzz.
  • De luitjes van The Maggie’s Marshmallows uit Praag weten een über energiek showtje weg te geven waar je heel blij van wordt.
  • De Stekkers van het platteland Asten-Heusden slaan je prettig hard in je gezicht met hun ‘garage-punk’. The Mummies, Oblivians en The Sonics zijn zomaar wat invloeden. Wanneer je het wild, rauw en primitief wilt, dan kun je het krijgen ook.
  • Rosie Stevens en Cherry Sue van The Watusi Gals behoren tot de beste Go Go danseressen van Nederland. De organisatie is erg trots dat zij zullen dansen tijdens het avondprogramma van The GO WILD! The Watusi Gals are here to spice up the party! Myrthe van den Kieboom, ook wel bekend als Rebellicious, won 14 februari 2014 de titel ‘Queen of Burlesque’ tijdens de internationale ‘Queen of Burlesque Contest’ bij Club Rouge Eindhoven. Tijdens het middagprogramma van The GO WILD! kun je haar voor het eerst ‘Go Go’ zien dansen!

Zaal open: 14.00 uur. Entree: 10 euro.

Poster_TheGOWILD_def

Advertentie

2 Reacties


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie