Skip to content

Uitslagen 4e minioren wedstrijd ZPC Nederweert

Glendi
20 maart 2014 | 13:03

Advertentie

zpc nederweertAfgelopen zondag 16 maart stond de 4e minioren wedstrijd op het programma. De organisatie was in handen van ZPC de Rog, maar gezwommen werd in het ‘thuis-bad’ bij de Laco in Nederweert. Zou dit in hun voordeel kunnen werken?

uitslagen ZPC Nederweert

Het was een wedstrijd met langere afstanden: 100 en 200 meter moest er gezwommen worden. Enkele zwemmers wilden graag een limiet zwemmen. Voor Femke de Wit en Maike Flinsenberg was het in ieder geval een superdag. Naast mooie resultaten wisten ze een limiet voor de LKA te pakken op de 200 meter schoolslag. Goed gedaan dames!

De wedstrijd verliep rustig en voorspoedig volgens Femke en Maike. Ook Rachelle Luimes en Meike Charlier waren relaxed: niet zo heel veel deelnemers, een goed publiek en goede sfeer onderling. Het doel van Rachelle was het verbeteren van haar tijden, maar vooral een medaille winnen. Dat vindt ze het leukste. Meike ging ook voor een PR én om Ivy te verslaan, haar concurrente.

Het leek erop dat iedereen op tijd thuis zou zijn om nog even te genieten van het mooie weer. Een computerstoring gooide echter roet in het eten. De prijsuitreiking liep veel vertraging op, maar uiteindelijk is alles goed gekomen en is iedereen tevreden naar huis gegaan.

De uitslagen:

Uitslagen 4e minioren wedstrijd ZPC

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie