Skip to content

Opening Nostalgisch Café De Treff

Glendi
7 april 2014 | 16:59

Advertentie

De TreffDonderdag 10 april gaan de deuren open van nostalgisch café-zaaltje-terras De Treff. Dit café, gelegen aan Boeket 1 in Nederweert, heeft sinds kort een nieuwe uitbater. Na een grondige opknapbeurt zowel in als rondom het pand zullen Peter en Petra Stokbroeks vanaf 10 april dit nieuwe café gaan runnen. Om 19.00 uur gaat de deur open en iedereen is van harte welkom om een kijkje te komen nemen.

Lang gekoesterde wens

Tijdens een lekkere kop koffie tussen de werkzaamheden door vertelde Peter dat met de opening van dit café een lang gekoesterde wens in vervulling gaat. Op de één of andere manier bleef dit pand zijn aandacht trekken en had hij het idee dat hij daar iets mee moest doen. Na het overlijden van de vorige eigenaar kwam het pand in de verkoop. Peter nam contact op om zich te verdiepen in de mogelijkheden op die locatie en uiteindelijk werd er gekocht. Peter en Petra willen de nostalgische inrichting van het café zoveel mogelijk behouden. De donkere warme kleuren en de kachel zorgen voor een rustige sfeer. Hun doelgroep zijn de mensen uit de buurt, voorbij komende fietsers en andere belangstellenden die rustig willen zitten met een glaasje Alfa of iets anders en op de achtergrond een leuk muziekje.

Advertentie

1 Reactie

  1. Heel veel succes met jullie nieuwe bedrijf


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Gemeentehuis-Nederweert-1
Te hoge geurbelasting en gezondheidsrisico’s
17 september 2024 | 16:50
koorts24
Jack JF Naus, Alphega apotheek Nederweert
17 september 2024 | 15:00
Crematorium Weerterland Weert1
Open en transparant over het afscheid
17 september 2024 | 14:33

Advertentie