Skip to content

Ludieke actie Laatste Schooldag Philips van Horne

11 april 2014 | 13:08

Laastte schooldag Philips van Horne WeertVrijdagmorgen hebben eindexamenkandidaten van de Philips van Horne een onverwachte “Laatste School Dag actie” gehouden. ‘s Morgens werden de ingangen van de fietsenstalling geblokkeerd. Overige leerlingen konden alleen door smalle ingangen toegang krijgen tot de fietsenstalling maar niet zonder dat ze met spuitbussen en/of meel werden bestrooid. Een ludieke actie die door de directie van de school snel werd beëindigd.

Laatste Schooldag Philips van Horne

Het is een gewone schooldag en dus hebben we de actie snel afgebroken zodat de meeste leerlingen toch allemaal op tijd in de les konden zijn. Na een gesprek met de eindexamenleerlingen is 80% van hen ook de les ingegaan. Een sportief groepje heeft de rommel die ze gemaakt hadden opgeruimd”, aldus Peter-Mathijs Linsen, locatie directeur Philips van Horne Weert. De politie is een kijkje komen nemen omdat een paar leerlingen al vroeg op de morgen hadden gedronken en zich ophielden in het park. Deze zijn toegesproken door de politie.

De actie is een beetje voorbarig. Op 25 april is pas de officiële Laatste Schooldag Dag en dat wordt groots gevierd bij Kinderpretland in Weert. De voorbereidingen hiervoor zijn al in volle gang.

Advertentie

5 Reacties

  1. Ik vind dat de leerlingen een kans, misschien het recht, moeten hebben op een ludieke LSD-aktie op hun eigen school. Het door de school organiseren en misschien ook wel regiseren van een LSD-dag bij kinderpretland doet afbreuk aan de LSD-ervaring van de leerlingen. Een ludieke LSD-aktie hoort bij een middelbare school carriere.

  2. Kinderpretland, Hallo, daar ben je als middelbare school echt niet aan toe hoor, juist de acties op school die normaal gesproken niet kunnen, en het gezellig omgaan met de andere leerlingen, daar gaat het om bij LSD, ik ben van mening dat leerlingen dat best zelf kunnen regelen, de school hoeft dat niet te doen

  3. Wat een belachelijk artikel. Het was de beste lsd tot nu toe. In ieder geval tot volgend jaar 😉

  4. Ik vind het een goede actie, ik zelf zich op het kwadrant en ook in het examenjaar ik vind het heel vervelend dat wij dit jaar niet op de schoollokatie zelf lsd mogen houden maar in de bosuil. Het is daar heel saai en stom allemaal te danken aaan de leerlingen van vorig jaar. ik vind dat wij als kwadrant ook zo een actie moeten houden!!!!!!!

  5. jaja “groots” heel het lsd word dit jaar verpest, vind je het gek dat mensen dit zelf in handen gaan nemen.
    lsd hoort op school te zijn waar je inderdaad mensen onderspuit met haarverf, maar dus niet in kinderpretland of de poort. het hoort op school want de dag is oorspronkelijk ook bedoelt om afscheid te nemen van je school. hoe wil je dat nou doen als dat je er niet ben.
    dit kan gewoon niet


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Grote-rommelmarkt-Leveroy
Elektra, huisraad, speelgoed, kleding, boeken…
19 oktober 2024 | 17:00
Burgernet_gezocht
Tips, bel 112
19 oktober 2024 | 16:52
2024_10_19-Open-dag-bij-Stichting-Gezond-Ontspannen-in-Nederweert
Kom een kijkje nemen!
19 oktober 2024 | 16:00
Workshops-Weerter-Mannenkoor
Ontdek je stem!
19 oktober 2024 | 15:00

Advertentie