Skip to content

Van Gog Auto’s Nederweert

Redactie
14 april 2014 | 16:30

Advertentie

Van-Gog-Autos-Nederweert

Bij Autocentrum van Gog Auto’s  in Nederweert kun je terecht voor onderhoud en reparatie van alle personenauto’s en lichte bedrijfswagens, maar ze zijn met name gespecialiseerd in de merken Volkswagen, Seat en Audi. Daarnaast verkopen ze ook gebruikte auto’s.

Van Gog Auto’s Nederweert

Het autocentrum beschikt een overdekte showroom van 800 m², verdeeld over twee verdiepingen, en een goed geoutilleerde werkplaats van 400 m². Een team van ervaren monteurs verzorgt het onderhoud en de reparaties aan alle merken en typen personenauto’s en lichte bedrijfswagens. Maar ook voor APK-keuringen en roetmetingen, alsmede airco-service ben je er aan het juiste adres. Heb je schade aan je auto? Ook dat kunnen zij verhelpen.

De werkplaats is uitgerust met de modernste outillage die garant staat voor goed kwalitatief onderhoud aan je auto. Het personeel wordt regelmatig bijgeschoold zodat ze altijd volledig op de hoogte van de nieuwste technieken.

Van Gog nederweert

Advertentie

1 Reactie

  1. Ons gezin gaat graag naar Marco Stienen in Ospel.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Full length of a senior active couple smiling and looking forward with confidence and serenity while riding bicycles in the countryside in summer
Inzicht in de gezondheid van de inwoners
27 september 2024 | 11:00
Afsluiting N2024_09__19 275 Venloseweg
Houd rekening met omleidingen en vertragingen!
27 september 2024 | 10:00
Kermisoefening 2024 Weert kermis - Johan Horst-5
Veel hulpverleners op de been
27 september 2024 | 9:45
Screenshot
Uitvaartbegeleiding van den Boom
 
27 september 2024 | 9:00

Advertentie