Skip to content

Expositie ‘Geloven in de Toekomst’

Glendi
30 april 2014 | 11:11

Advertentie

Expositie Geloven in de toekomstMaar liefst 12 Ospelse kunstenaars en creatieven hebben gereageerd op een oproep aan creatief Ospel. Via hun kunst geven zij uiting aan het thema ‘Geloven in de Toekomst’. Dat dit breed kan worden uitgelegd, blijkt wel uit de uiteenlopende interpretaties van dit thema.

Wat is toekomst? Wat is geloven?

Alle werken kun je op zondag 1 juni van 11.00 tot 17.00 uur bezichtigen in de grote zaal van Gemeenschapshuis Haaze-Hoof in Ospel. De expositie maakt deel uit van het jubileumprogramma in het kader van 150 jaar Parochie Ospel. Op www.parochieospel.nl kun je lezen hoe iedere deelnemer het thema ervaart en ingezet heeft als inspiratie voor de geëxposeerde werken.

Deelnemers kunstexpositie ‘Geloven in de Toekomst’:
Piet Cuypers: schilderijen, Anja Massee: schilderijen, Henk Roemen: fotografie, Gerrie Roemen: schilderijen, Ben Houben: beeldhouwwerk, Liesbeth Vaes: intuïtieve creaties met gekleurde was, Chantal Veugen: fotografie, Coby van Otterdijk: natuurlijke vormgeving, Greet Boekholt: Hortus Conclusus, Elly Hermans: schilderijen, Bert Vossen: schilderijen / objecten en Nelly Coumans: keramiek.

Verloting kunstwerk
Een aantal kunstwerken wordt ter beschikking gesteld voor het goede doel, zijnde het kerkorgelfonds. Je kunt kans maken op een origineel kunstwerk door tijdens de expositie een lot te kopen voor 1,50 euro per stuk en te deponeren in de lotenpot bij het kunstwerk naar keuze. De bekendmaking van de trekking is op zondag 1 juni, om ca. 18.00 uur, tijdens het pleinfeest aan het Aerthijsplein in Ospel.

Het volledige jubileumprogramma van 30/31 mei en 1 juni vind je op www.parochieospel.nl.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie