Skip to content

Weer donker in Weert

Redactie
3 mei 2014 | 22:14

Advertentie

donkerGisteren was het donker in grote delen van Weert vanwege een stroomstoring aan de openbare verlichting. Vanavond zijn er weer veel mensen die melden dat de straatverlichting het niet doet.

Weer donker in Weert

Een woordvoerster van Enexis laat weten dat de storing van gisteren was opgelost maar dat het er een aantal minuten geleden iets mis is gegaan. Ze zijn op dit moment de verlichting weer in aan het schakelen. Mocht dit niet lukken dan zal het zelfde scenario als gister gelden.

De straat verlichting werk op twee manieren, te weten “avondverlichting” en “nachtverlichting”. De storing treed op in de avondverlichting. Na 24:00 uur wordt overgeschakeld op “nachtverlichting” en zal de straatverlichting weer functioneren. De storing beperkt zich overigens niet alleen tot Weert maar treed op in verschillende plaatsen in Limburg waaronder ook Maastricht, Heerlen, Maasbracht, Neer, Heel en Weert.

Advertentie

2 Reacties

  1. Where were you when the lights went out ?
    Ik heb het met de mensen in Weert te doen. Je zult het zien dat ze in Weert een geboorte piek te verwerken krijgen in december.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie