Skip to content

QR Tegel voor Buitencentrum De Pelen

12 mei 2014 | 21:15

QR Tegel voor Buitencentrum De PelenEen van de zaken waar Centrummanagement Nederweert voor staat is het verbinden van partijen die in Nederweert actief zijn. Elk op hun eigen vlak en elk met een eigen doel. Kenmerkend bij die partijen is dat ze allen raakvlakken met elkaar hebben. Om al die partijen herkenbaar te maken en zodoende met elkaar te verbinden zijn er in Nederweert al een aantal QR tegels gelegd of opgehangen. Denk daarbij aan het horecaplein en ijssalon Florence.

QR code als verbindende factor

Zondagmiddag werd er weer een tegel aangeboden. Deze keer had Marijke Vaes, als beheerder van Buitencentrum de Pelen, de eer een tegel in ontvangst te mogen nemen. Met dit gebaar willen beide partijen aangeven in de toekomst meer samen te zullen werken om zo een betere verbinding te krijgen tussen centrum Nederweert en het Nationaal Park De Groote Peel. In de toekomst zullen nog meer partijen binnen de gemeente Nederweert betrokken worden om tot een nauwere samenwerking te komen.

Advertentie

1 Reactie

  1. Ik zie dat de QR code nu juist op de tegel staat, heeft Gerrit nu een die hele pallet tegels (96 stuks) met de verkeerde QR-code (links-om-gedraaide) in zijn tuinhuisje staan ? Hoeveel geld zou dit gekost hebben ?


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Vacature-nederweert
Bekijk de laatste vacatures
19 oktober 2024 | 18:00
Grote-rommelmarkt-Leveroy
Elektra, huisraad, speelgoed, kleding, boeken…
19 oktober 2024 | 17:00
Burgernet_gezocht
Tips, bel 112
19 oktober 2024 | 16:52
2024_10_19-Open-dag-bij-Stichting-Gezond-Ontspannen-in-Nederweert
Kom een kijkje nemen!
19 oktober 2024 | 16:00

Advertentie