Skip to content

Diefstal emballage pot voor goede doel

14 mei 2014 | 11:05

Go Battle9De emballage pot voor Hospice First bij supermarkten in Weert zijn afgelopen week gestolen. Vier examenleerlingen van Gilde Opleidingen in Weert hadden voor hun afstudeerproject een emballageactie opgezet om geld in te zamelen voor Het Franciscus Hospice in Weert.

Diefstal emballage pot voor goede doel

Tijdens het afstudeerproject, genaamd Go! Battle, is het de bedoeling dat ze zo veel mogelijk geld inzamelen voor het goede doel : Het Franciscus Hospice in Weert. 
Drie groepen van 4 leerlingen strijden tegen elkaar. De groep die het meeste geld ophaalt, wint de “battle”. De inzameling vindt plaats door middel van acties, organisatie van evenementen en sponsoring. Omdat er nu een andere actie loopt, kunnen ze de pot niet opnieuw neerzetten. Het gevolg daarvan is, dat ze niet genoeg geld op kunnen halen om hun evenement door te zetten.

Ze hopen via dit bericht steun te vinden bij particulieren en bedrijven om hen te sponsoren door middel van een donatie. Elke euro is er één! Iedereen die het afstudeerproject wil sponsoren, kan via hun Facebook-pagina een bericht sturen met het sponsorbedrag. Mailen kan natuurlijk ook naar hospicefirst@outlook.com.

Advertentie

2 Reacties

  1. Ik vind dit zeer betreurend dat zulke dingen gebeuren….


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Vacature-nederweert
Bekijk de laatste vacatures
19 oktober 2024 | 18:00
Grote-rommelmarkt-Leveroy
Elektra, huisraad, speelgoed, kleding, boeken…
19 oktober 2024 | 17:00
Burgernet_gezocht
Tips, bel 112
19 oktober 2024 | 16:52
2024_10_19-Open-dag-bij-Stichting-Gezond-Ontspannen-in-Nederweert
Kom een kijkje nemen!
19 oktober 2024 | 16:00

Advertentie