De Stichting Cocon organiseert op woensdag 28 mei om 18.00 uur een workshop over de Griekse keuken.
Workshop Griekse keuken
De Griekse keuken is een typische mediterrane keuken en vertoont gelijkenissen met de keukens van de Balkan, Italië, Anatolië en het Midden-Oosten. Veelgebruikte en kenmerkende producten in de Griekse kookkunst zijn olijfolie, kruiden en groenten, granen, wijn, vis en diverse vleessoorten, waaronder pluimvee, konijn, lams- en varkensvlees. Andere typische ingrediënten zijn kaas, aubergine, courgette en yoghurt. Veel desserts bevatten noten en honing.
Deelname aan de workshop kost 32 euro (incl. ingrediënten en drankjes). De workshop wordt gehouden bij de Stichting Cocon, gelegen aan de Kapelaniestraat 6 in Nederweert. Aanmelden kan via cursussen@coconnederweert.nl of via www.coconnederweert.nl.
Er zijn nog geen reacties geplaatst