Skip to content

MidZomerTennisFestijn TC de Meulenslag Ospel

Redactie
16 mei 2014 | 21:59

Advertentie

TC MeulenslagJaarlijks organiseert de Toernooi- en Wedstrijd Commissie in week 27, van 30 juni t/m 6 juli, het MidZomerTennisFestijn. Voor deelname aan het 17 plus invitatie toernooi dienen leden van TC de Meulenslag een dubbelpartner te inviteren van een andere tennisvereniging. De invité dient ingeschreven te staan bij de KNLTB.

Heb je in het verleden al eens met een Meulenslag tennismaat dit oergezellige toernooi gespeeld, benader hem en schrijf beide in vóór 15 juni 2014 24.00 u. op www.toernooi.nl/tennis.

MidZomerTennisFestijn TC de Meulenslag

Koppels dienen individueel in te schrijven in de disciplines Dames-, Heren en Gemengd dubbel, categorie A speelsterkte 5/6, categorie B speelsterkte 7/7 en categorie C speelsterkte 8/8. De inschrijving geschieden uitsluitend via toernooi.nl/tennis. Het toernooi wordt gespeeld in een winnaars- en verliezersschema of poules systeem afhankelijk van het aantal inschrijvingen per discipline voor 2 gewonnen sets. Voor de derde set is in de voorrondes een gewonnen tiebreak de beslissende factor. Alle deelnemers dienen in het finaleweekend beschikbaar te zijn, verhinderingen worden niet geaccepteerd.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie