Skip to content

PinksterCuliance : zondag 8 en maandag 9 juni

17 mei 2014 | 16:26

PinksterculianceVoor de negende keer organiseert Kiwanis Weert de PinksterCuliance. Dit jaar op Eerste én Tweede Pinksterdag. Ook de locatie is nieuw. Op de Nieuwe Markt kunt u genieten van toprestaurateurs, exclusieve cateraars en mooie wijnhuizen. Bij de Markt is ook nog een autoshow.

De PinksterCuliance begint dit jaar op zondag. Met een groot feest op de Nieuwe Markt, vrij toegankelijk voor iedereen. Vanaf 19.00 uur tot 23.00 uur is er muziek onder het genot van  een lekker hapje en drankje. Op Pinkstermaandag om 10.00 uur organiseert Weert 600 in samenwerking met de gemeente Weert,  Jumbo Heerschap en Kiwanis Weert de Langste Ontbijttafel. Rond 14.00 uur zal naar verwachting Burgemeester Heijmans de PinksterCuliance officieel openen en kunnen de bezoekers genieten van exclusieve hapjes en drankjes. Sfeervolle muziek en spraakmakende auto’s maken de dag compleet.

Deelnemen aan de Kiwanisloterij kan al voor 2,50 euro. De kaarten worden voorafgaand en tijdens het evenement verkocht. De prijzen variëren van een dagje rijden met een Audi cabriolet tot een beautybehandeling, een dinerbon, een interieurverrassing of een mooi kistje wijn. De trekking vindt plaats op 9 juni rond 17.00 uur.

PinksterCuliance voor het Goede Doel

De opbrengst van de PinksterCuliance is voor het goede doel. Naast de ambitie van Kiwanis International om samen met Unicef Tetanus te voorkomen, wil Kiwanis Weert een spelcomputer doneren aan de ziekenhuisclown van het St. Jans Gasthuis. Ook is er financiële steun nodig voor de renovatie van het gebouw en aankleding van de tuin van kinderdagcentrum KDC de Heisterkes.

Sponsoren kan. Met aantrekkelijke arrangementen die variëren van een mooie naamsvermelding tot een exclusief diner met hotelovernachting. U kunt het goede doel ook steunen door lid te worden van de Kiwanis club van 100. Meer weten? Kijk op www.pinksterculinace.nl of volg ons op facebook.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Vacature-nederweert
Bekijk de laatste vacatures
19 oktober 2024 | 18:00
Grote-rommelmarkt-Leveroy
Elektra, huisraad, speelgoed, kleding, boeken…
19 oktober 2024 | 17:00
Burgernet_gezocht
Tips, bel 112
19 oktober 2024 | 16:52
2024_10_19-Open-dag-bij-Stichting-Gezond-Ontspannen-in-Nederweert
Kom een kijkje nemen!
19 oktober 2024 | 16:00

Advertentie