Skip to content

ReddingsBrigade Weert Brigade van het Jaar

Redactie
26 mei 2014 | 13:24

Advertentie

beeldje reddingsbrigade van het jaarDe ReddingsBrigade Weert heeft zaterdag de onderscheiding ‘’Brigade van het Jaar 2013’’ in ontvangst mogen nemen. De uitslag van de verkiezing werd bekend gemaakt tijdens de Algemene Ledenvergadering van Reddingsbrigade Nederland, het landelijk orgaan van alle 166 reddingsbrigades in ons land.

ReddingsBrigade Weert Brigade van het Jaar

Bij de titel hoort een kunstwerkje voor de brigade, een bijbehorende oorkonde en een wisselbeker. Alle genomineerden krijgen een oorkonde. ‘’De reddingsbrigade is bijzonder actief op het voortbestaansrecht en uitdraging van onze gezamenlijke doelstelling belangrijke onderdelen: vrijwilligersbeleid, organisatie en deelname aan wedstrijden, opleidingen, publiciteit, maatschappelijk verantwoord besturen en samenwerking. Er heerst een prima teamgeest waarin op de genoemde onderdelen eendrachtig wordt gewerkt naar een verzekerde toekomst.’’ aldus het juryrapport.

Peter Boers (voorzitter ReddingsBrigade Weert) mocht de prijs in ontvangstnemen van Diana Werkman (Portefeuillehouder Ledenbelang en Vrijwilligersbeleid; Reddingsbrigade Nederland) en Jolanda van Dalen (Waarnemend voorzitter Reddingsbrigade Nederland) De oorkonde en de wisselbeker zullen een bijzondere plaats krijgen in het clubgebouw van de ReddingsBrigade Weert.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30
Gemeentehuis-Nederweert-1
Te hoge geurbelasting en gezondheidsrisico’s
17 september 2024 | 16:50

Advertentie