Skip to content

Programma Theaterboerderij Boeket komend weekend

Glendi
28 mei 2014 | 11:07

Advertentie

Suzan Seegers uitgelichtVrijdag 30 mei staat Suzan Seegers tussen het publiek met haar programma ‘Suus zingt Toon’, afgewisseld met eigen liedjes. Zaterdagavond en zondagmiddag is het de beurt aan de Limburgse choreograaf Joost Vrouenraets met twee bezielende liefdesduetten. Twee toegankelijke, moderne dansen, fysiek en herkenbaar. Een uitstekende gelegenheid om kennis te maken met de moderne dans.

Programma Theaterboerderij Boeket

Beide artiesten komen graag naar Theaterboerderij Boeket. Joost Vrouenraets was meteen verkocht toen hij de lokatie zag, „waarin mijn dansvoorstelling heel goed tot uiting komt”. Suzan Seegers hoorde collega’s erover vertellen, kwam kijken en was eveneens verkocht.

Suus zingt
Musicalster Suzan Seegers is de laatste jaren ook als soloartiest doorgebroken. Met haar onewomanshow heeft het publiek haar als een vertederende liedjesvertolkster leren kennen.
In SUUS zong de innemende Limburgse haar eigen repertoire en een enkel lied van Toon Hermans. Op velerlei verzoek wijdde zij daarna een complete voorstelling aan haar beroemde streekgenoot. SUUS zingt TOON laat het publiek kennismaken met bekende en onbekende pareltjes uit het tijdloze oeuvre van welhaast de meest geliefde theaterpersoonlijkheid, zanger, tekstdichter die Nederland ooit rijk was. Maurice Hermans, zoon van Toon en groot fan van Suus, juicht toe dat deze veelzijdige theatervrouw met haar geheel eigen schwung het unieke materiaal van zijn vader nieuw leven inblaast.

In de Theaterboerderij zingt zij met haar schitterende stem liedjes uit beide shows en boeit ze het publiek met haar verhalen. De voorstelling begint om 20.30 uur.

Vrouenreaets uitgelichtVrouenraets danst
Zaterdag 31 mei om 20.30 uur en zondag 1 juni om 15.00 uur staat Joost Vrouwenraets met twee fysiek uitdagende duetten op de planken. Met HEROES, een tweeluik bestaande uit (S)now en Skin & (m)eat, keert Vrouenraets terug naar de essentie van zijn werk: het duet. Hij danst zelf beide duetten samen met zijn muze Maïté Guérin.

In het duet (S)now toont Vrouenraets een tevergeefse poging van twee geliefden om elkaar te vinden in het hier en nu. Het verhaal van (S)now wordt beurtelings vanuit het perspectief van de man en dat van de vrouw getoond, om uiteindelijk te ontaarden in een tragische clash tussen beide karakters.

Skin & (m)eat is een rauw en passievol duet, waar Guérin en Vrouenraets het uiterste van elkaar en zichzelf vergen. Vrouenraets onderzoekt wat twee geliefden drijft als alles en iedereen om hen heen is verdwenen. Skin & (m)eat is Vrouenraets’ reactie op de huidige politieke, economische en culturele situatie. Hij wil ermee aantonen dat een tijd van grote veranderingen, een tijd waarin kaalslag en versobering beangstigend aanwezig zijn, niet alleen vernietiging te weeg brengt maar ook plaats maakt voor een nieuw begin.

Vrije inloop vanaf een half uur voor aanvang van de voorstellingen. Kaarten kosten 10 euro per stuk en zijn te bestellen via j.levels3@kpnplanet.nl of via 0495 – 631 999.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie