Skip to content

De Bengele Toekomstvast

Redactie
4 juni 2014 | 13:37

Advertentie

De Bengele ToekomstvastVeertien verenigingen en organisaties op en rond sportcomplex De Bengele in Nederweert willen in de toekomst gaan samenwerken. Het initiatief is gekomen vanuit voetbalverening RKSV Merefeldia.

Toen zij de andere gebruikers van de omgeving Bengele polste, bleek er een grote bereidheid te zijn. Er zijn inmiddels twee workshops gehouden waarin de partijen kennis met elkaar hebben gemaakt. Met veel positieve energie zijn overeenkomsten en verschillen met elkaar gedeeld. Ook werd samen in kansen gedacht rondom diverse thema´s. De aanwezigen gingen in groepjes overleggen over o.a. een gezamenlijke visie op De Bengele, continuïteit van verenigingen/organisaties, breder sportaanbod en beter gebruik van de accommodaties. De deelnemers hebben de overtuiging dat samenwerken iets moois kan opleveren.

De gemeente Nederweert heeft groen licht gegeven voor professionele ondersteuning van het samenwerkingsverband ‘De Bengele Toekomstvast‘. De gemeente faciliteert buerau NE9EN om de organisaties te begeleiden op weg naar concrete samenwerking. Ook de combinatiefunctionaris sport zal hier een rol in krijgen.

Officieel onderteken moment

Op 10 juni van 19.00 uur tot 19.45 uur wordt dit in formele zin bekend gemaakt in basisschool De Bongerd (De Bengele 2, Nederweert) en is er een officieel onderteken moment. Dat is ook het moment dat Roy Simons van bureau NE9EN zich voorstelt.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie