Skip to content

Update GO!Battle

Glendi
7 juni 2014 | 16:00

Advertentie

Hospice WeertGO!Battle is al jaren een succesvol en bijzonder stageproject van Gilde Opleidingen voor het goede doel waarbij het verbinden een belangrijke rol speelt. Go!Battle laat studenten Assistent communicatiemedewerker en Marketingmedewerker ervaren waar het in het bedrijfsleven om draait: Lef tonen, strak plannen, afspraken nakomen, verantwoord met geld omgaan en tactische beslissingen nemen. De studenten worden daarbij ondersteund door coaches van Stultiens Recruitment, Inzigd, Get.Noticed en Neacon. De officiële aftrap was op dinsdag 8 april 2014.

Als uitvloeisel hiervan organiseren drie groepen studenten diverse evenementen in Weert om geld in te zamelen voor het goede doel, het Franciscus Hospice in Weert. Ze worden hierbij begeleid door coaches uit het bedrijfsleven, medewerkers van Gilde Opleidingen, Rabobank Weerterland en Cranendonck en de gemeente Weert.

Update GO!Battle

Op 8 mei hebben de teams hun marketing- en communicatieplannen gepresenteerd aan een deskundige jury bestaande uit Jos Borghouts (Rabobank Weerterland en Cranendonck), Mark Litjens (Mark Global BV) en Jos Routheut (Gilde Opleidingen). Van de jury hebben de teams een GO! gekregen en kunnen nu hun evenementen gaan uitvoeren.

Tijdens de spannende eindbijeenkomst op dinsdag 1 juli vertelt ieder team in de presentatie wat ze hebben geleerd en hoe zij aan inkomsten zijn gekomen. Tevens zal het opgehaalde geldbedrag bekend worden gemaakt en aan het Franciscus Hospice worden gedoneerd.

Via de media en facebook-pagina vind je informatie over de evenementen van de GO!Battle teams: Battle4Hospice, Hospice First, Hart voor Hospice.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Full length of a senior active couple smiling and looking forward with confidence and serenity while riding bicycles in the countryside in summer
Inzicht in de gezondheid van de inwoners
27 september 2024 | 11:00
Afsluiting N2024_09__19 275 Venloseweg
Houd rekening met omleidingen en vertragingen!
27 september 2024 | 10:00
Kermisoefening 2024 Weert kermis - Johan Horst-5
Veel hulpverleners op de been
27 september 2024 | 9:45
Screenshot
Uitvaartbegeleiding van den Boom
 
27 september 2024 | 9:00

Advertentie