Skip to content

Jeugd ontwerpt aankleding grote zaal scouting Hubovra

Redactie
10 juni 2014 | 14:10

Advertentie

logo hubovraDe jeugd van Weert is opgeroepen mee te doen aan een ontwerp wedstrijd. Vanuit alle inzendingen worden door een jury enkele winnaars bepaald. Deze winnaars worden onder vakkundige begeleiding van Rick (regionaal instituut voor Cultuur en Kunsteducatie) of graffity kunstenaar Gart Smits begeleid om hun ontwerp verder uit te werken op grote doeken van circa 2,5 bij 3 meter.

Omdat scouting Hubovra geen financiële middelen tot haar beschikking heeft om dit alles zelf te bekostigen is er samenwerking gezocht met het nieuwbouwplan La Cour Bleue, wat naast het nieuwe stadhuis van Weert gaat verrijzen. BAM Woningbouw (ontwikkelaar verkoop) en Wonen-Limburg (huur) zijn bereid dit maatschappelijk initiatief te ondersteunen.

De winnende ontwerpen zullen tijdens de bouw aan de steigers geplaatst worden zodat de ontwerpen een prominente plek krijgen in het centrum van hartje Weert. De winnaars worden in het zonnetje gezet en uitgenodigd voor de onthulling tijdens een officieel moment op de bouw.

Na de bouwactiviteiten worden de doeken geschonken aan Scouting Hubovra welke deze kan gebruiken om hun grote zaal aan te kleden. Om dit heugelijk feit te vieren worden alle kinderen uitgenodigd om 3x gratis een groepsbijeenkomst bij te wonen en de doeken te bewonderen. Voor meer informatie zie www.hubovra.nl

Wat moet je doen om mee te kunnen doen?:
Maak je ontwerp (a4) in het thema van scouting en lever deze in tot 23 juni 2014 bij:

  • Buitenschoolse opvang Watch Out, Meidoornstraat 2 in Weert
  • Rick, Beekstraat 27 in Weert
  • Scouting Hubovra, Pylsstraatje 2 in Weert
  • BAM Woningbouw Weert, Schepenlaan 3 te Weert

Gebruik je fantasie, bedenk dat scouting gaat over samen spannende en uitdagende dingen doen. Schrijf je naam, leeftijd, adres en telefoonnummer op de achterkant van de tekening zodat we je kunnen bellen als je een winnaar bent!

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Screenshot
Geuns Uitvaartbegeleiding
 
1 oktober 2024 | 17:00
hand holding young plant with sunlight. concept eco earth day
Vol programma aan klimaatactiviteiten
1 oktober 2024 | 16:00
2024_10_01 Gaslek Schoor-4
Enexis gaat gaslek dichten
1 oktober 2024 | 15:32
2024_10_01 Schutterij St Odilia Ospeldijk haalt oud ijzer op
Of breng het naar het Odiliahome
1 oktober 2024 | 15:00

Advertentie