Skip to content

Donateursschieten in Ospeldijk

Redactie
11 juni 2014 | 9:52

Advertentie

odilia logoZondag 15 juni zullen er meerdere persoonlijke bekerwedstrijden tegelijkertijd plaatsvinden bij het Odiliahome van Drumband & Schutterij St. Odilia Ospeldijk. Onze volwassen leden zullen schieten om de Broens beker. Onze jeugdleden schieten om de Peijnenburg beker. Ook de vrienden van Odilia schieten om hun eigen beker.

Donateursschieten in Ospeldijk

De overige bekers waar om geschoten zal worden zijn de donateurs en ereleden bekers. Om deze bekers kan worden geschoten door iedereen die onze vereniging gesteund heeft tijdens de donateursactie. Lever het kaartje dat je van leden gekregen hebt als bewijs van donatie in en kom gezellig mee schieten. Nog niet gedoneerd maar toch interesse om mee te doen? Natuurlijk kun je alsnog een donatie doen en mee strijden om deze persoonlijke bekers.

Alle wedstrijden zullen beginnen om 13:30 uur bij Odiliahome aan de Zwarteboordweg 5 te Ospeldijk.

Heb je a.s. zondag geen tijd? Noteer dan alvast zondag 20 juli in je agenda. Dan zal het jaarlijkse dorpsschieten plaatsvinden vanaf 13:00 uur. Op 20 juli kun je met een zestal, drietal of persoonlijk mee schieten. Het dorpsschieten is net als vorig jaar in combinatie met een hobbymarkt/tafelverkoop. Deze markt is geopend vanaf 11:00 uur. Wil jij een tafel reserveren om jouw hobby te presenteren of jouw spullen te verkopen? Neem dan contact op met Sonja Schreurs via sonjas@planet.nl.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Full length of a senior active couple smiling and looking forward with confidence and serenity while riding bicycles in the countryside in summer
Inzicht in de gezondheid van de inwoners
27 september 2024 | 11:00
Afsluiting N2024_09__19 275 Venloseweg
Houd rekening met omleidingen en vertragingen!
27 september 2024 | 10:00
Kermisoefening 2024 Weert kermis - Johan Horst-5
Veel hulpverleners op de been
27 september 2024 | 9:45
Screenshot
Uitvaartbegeleiding van den Boom
 
27 september 2024 | 9:00

Advertentie