Skip to content

Nieuwe kledinglijn en website voor Eindse Boys

Glendi
11 juni 2014 | 16:57

Advertentie

EindseBoysVoetbalvereniging Eindse Boys ziet de toekomst rooskleurig tegemoet. Met ingang van het nieuwe seizoen voetballen de op zondag spelende heren seniorenteams, het damesteam en de A-jeugd in een nieuwe tenue. De overige jeugdteams en zaterdag veteranen volgen later.

Nieuwe kledinglijn en website

Maar dat is nog niet alles, ook hun website is vernieuwd. De site beschikt over nieuwe mogelijkheden en nog meer actuele informatie. Met name de verrichtingen van teams zijn beter te volgen. Uitslagen en standen zijn gemakkelijk op te zoeken en altijd actueel. Dit is mogelijk omdat de nieuwe site een koppeling heeft met de KNVB. De gebruiksvriendelijkheid is enorm vergroot en de site is gevuld met veel achtergrondinformatie. Verder is de site gekoppeld aan de ClubTV zodat alle informatie ook in de kantine te bezichtigen is.

Om de nieuwe kledinglijn te verwezenlijken is Eindse Boys een samenwerking aangegaan met Sport Plaza Someren. Vanaf september zullen de teams het merk Hummel gaan dragen. Een speciaal opgezette tenuecommissie heeft uit diverse ontwerpen gekozen voor een groen-wit horizontaal gestreept shirt, met zwarte broeken en zwarte sokken gekozen. De nieuwe website en de nieuwe kledinglijn zullen uiteindelijk ook worden gecombineerd. Ook is het nu al mogelijk om bij Sport Plaza een Eindse Boys-trui of Eindse Boys-trainingspak te bestellen. Binnenkort kan dat ook via een speciaal ingerichte webshop op Eindseboys.nl.

Lid worden?
De afgelopen jaren heeft Eindse Boys een enorme groei doorgemaakt. Uiteraard staat de club altijd open voor nieuwe leden. Lijkt het je leuk om bij Eindse Boys te komen voetballen? Iedereen is welkom en kan vrijblijvend enkele trainingen meedoen voordat hij of zij besluit al dan niet lid te worden.

Eindse Boys stimuleert een sportieve mentaliteit, het respecteren van anderen en het samenwerken, zowel binnen als het buiten het veld. Mede door de inbreng van sponsoren hanteren ze een zeer betaalbare contributie. Veel vrijwilligers zorgen voor de juiste begeleiding en rondom het voetbal zijn er tal van activiteiten. Op de nieuwe website vind je alles over het lidmaatschap bij Eindse Boys. Neem eens een kijkje! Ook kun je contact opnemen met Monique Greijmans: 06 – 38 28 95 42.

Tot ziens op sportpark Op de Hooven!

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30
Gemeentehuis-Nederweert-1
Te hoge geurbelasting en gezondheidsrisico’s
17 september 2024 | 16:50

Advertentie