Skip to content

Open dag SJG Weert

Glendi
13 juni 2014 | 10:25

Advertentie

Restaurant SJG WeertOp zaterdag 21 juni organiseert SJG Weert een open dag. Een dag die vooral in het teken staat van een kijkje nemen achter de schermen.

Open dag SJG Weert

Tussen 11.00 en 16.00 vinden er rondleidingen plaats op de afdeling Fysiotherapie, de SJG Apotheek, het Laboratorium, het Vrouw-Moeder-Kind centrum maar ook het Operatiekamercomplex. In de centrale hal van het ziekenhuis kun je je die dag hiervoor inschrijven. In kleine groepjes word je rondgeleid en geïnformeerd over mogelijke onderzoeken en het zorgaanbod binnen deze afdelingen. Verpleegkundigen en specialisten van de vakgroepen Interne Geneeskunde, Chirurgie, Pathologie en Urologie informeren over onderzoeken naar kanker. Zo wordt er onder andere gericht ingegaan op het onderzoekstraject naar borstkanker en behandelmogelijkheden. Ook wordt uitleg gegeven over endoscopisch onderzoek en het bevolkingsonderzoek darmkanker.

Ook zo geschrokken van de plannen van de zorgverzekeraars over Acute Zorg? De leden van de Cliëntengraag zijn aanwezig en horen graag waar je behoefte aan hebt, maar ook waar je je zorgen over maakt.

Wat is er nog meer te zien?

  • Er een speciale verbouwingsroute die je langs alle verbouwde afdelingen leidt. Voor kinderen tot 12 jaar die deze route lopen is er een prijsvraag met verrassing.
  • Op het parkeerdek van het ziekenhuis zal het Regionale Ambulance Vervoer aanwezig zijn en geven ambulanceverpleegkundigen uitleg over de inrichting van een ambulance.
  • Altijd al willen weten hoe je kunt reanimeren met behulp van een defibrillator of wat de functie is van een Rescuemate? AED Solutions & Rescuemate BV biedt de mogelijkheid om deze apparatuur zelf uit te proberen met ondersteuning van instructeurs.
  • Bij de stand van Diëtetiek kun je meer te weten komen over voeding en ondervoeding. Je kunt er met behulp van een Impedantiemeting meten of gewicht of vetpercentage te hoog is.

Ben je student en overweeg je een opleiding tot Operatiekamer-assistent te gaan volgen? Laat je dan informeren over de verschillende opleidingsmogelijkheden en neem deel aan een rondleiding op de OK. Je kunt je hier vooraf voor inschrijven bij de afdeling Patiënteninformatie via e-mail: patienteninformatie@sjgweert.nl

Al met al een gevarieerde programma dat ervoor zorgt dat je zelf kunt constateren dat SJG Weert klaar is voor de toekomst.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Roaj-‘ns-uit-Neer-Winnaar-Midde-Limburgs-Leedjes-Festival-2023-Doospelse-Aod-Prinse-tweede12
Vastelaovesvereniging de Kwakkert
18 september 2024 | 10:11
Jell en Mien Vissers-Linders uit Nederweert 65 jaar getrouwd-3
Een briljanten huwelijksjubileum in Nederweert
18 september 2024 | 9:42
VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04

Advertentie