Skip to content

Inschrijving cursus Auto te Kanaal

Glendi
16 juni 2014 | 10:33

Advertentie

Auto te water 2Met regelmaat staan er berichten in de krant over auto’s die op een of andere manier te water zijn geraakt. Het lijkt een ‘ver van m’n bedshow`, maar zeer recent is nog een auto bij de passantenhaven bij het Bassin in Weert in het water gereden.

Cursus Auto te Kanaal

Het is ieders schrikbeeld…. Je moet er niet aan denken dat het je overkomt. Misschien is het eens goed om een dergelijke situatie te oefenen zodat je weet wat je moet doen als je met je auto in het water terecht komt. Reddingsbrigade Nederweert bied je de mogelijkheid om een cursus ‘Auto te Kanaal’ te volgen op zondag 21 september tijdens het jaarlijkse spektakel Neewiert on Wiels.

De cursus vindt plaats bij de Zuid-Willemsvaart ter hoogte van Steer 4 (waterscouting) bij brug 15. De kosten voor de cursus bedragen 42,50 euro per persoon. Wat trek je aan? Zwemkleding en kleding die je gewoonlijk draagt. Verder dien je te beschikken over een goede gezondheid en een goede beheersing van de zwemkunst. De minimum leeftijd om deel te nemen is 18 jaar. Je wordt ingedeeld in groepen van maximaal 6 personen.

De cursus bestaat uit een theorieblok waarbij je o.a. leert wat je moet doen als je auto te water raakt, omgang met het autogordelmes, veiligheidsinstructie en persluchtoefening. Het praktijkblok bestaat uit 2 tewaterlatingen, een bovenwater ontsnapping en een onderwater ontsnapping. Tijdens de cursus word je begeleid door ervaren instructeurs en tijdens het praktijkgedeelte door duikers.

Wil je meedoen, mail dan je naam, geboortedatum, adres, postcode, telefoonnummer, e-mailadres en eventuele opmerkingen naar r.lempens3@gmail.com. Ook eventuele vragen kun je naar dit adres mailen, maar je kunt ook bellen met Rolf Lempens via 0495 – 626 470 of 06 – 53 48 70 28

Let op! Je inschrijving is pas geldig na betaling via banknummer 13.55.12.077 t.n.v. Auto te Kanaal RB Nederweert. Leden van Reddingsbrigade Nederweert krijgen 7,50 euro korting op de cursus. Inschrijven kan tot 1 september 2014 (vol = vol).

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

1Overlijdensbericht Kitty Houtappels - Gielen
Van Deursen Uitvaartverzorging
 
17 september 2024 | 8:30
2024_09_16 Arbeidsmarktregio Midden-Limburg zet koers met ondertekenen intentieverklaring
Samen arbeidsmarktregio Midden-Limburg versterken
17 september 2024 | 7:00
Succesvol congres Europese carnavalsbonden in Weert 4
Opmaat naar het aankomende Vastelaovendseizoen
16 september 2024 | 21:02
Fotograaf Risse Groep
Kom jij speeddaten?
16 september 2024 | 19:35

Advertentie