Skip to content

IVN Cursus Landschapsgids Midden-Limburg

Redactie
17 juni 2014 | 8:30

Advertentie

Landschap midden limburgInteresse om landschapsgids te worden in het landschap van Midden-Limburg? Dit kan door de cursus IVN Landschapsgids Midden-Limburg te volgen. Het gebied heeft een even breed scala aan landschappen met unieke natuur-en cultuurhistorische elementen.

Landschapsgids Midden-Limburg

Dat varieert van hoogveen, heide, stuifduinen, steilranden, beekdalen, rivieren, terrassen en grafheuvels, tot boerderijen, kastelen en kapelletjes. Oerrijn en Maas vormden in de recente geologische geschiedenis de basis van het landschap zoals wij dat nu kennen, en zoals de mens het verder heeft gebruikt en vorm gegeven. Een mooi landschap nodigt uit om verkend te worden, te voet, op de fiets of op een andere manier. Het bekijken van een landschap met een landschapsgids is zeker de moeite waard, want op die manier krijgt u een boeiende, veelzijdige en verrassende kijk op de dagelijkse leefomgeving.

Ben jij nu nieuwsgierig en wil jij die landschapsgids zijn? Geef je dan op voor de IVN Cursus Landschapsgids Midden-Limburg. De cursus staat open voor iedereen die geïnteresseerd is in het landschap van Midden-Limburg. Na afloop van deze cursus kun je zelfstandig een landschapsexcursie opzetten en begeleiden. Kijk hier voor meer informatie over de cursus.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Asfalt-wegwerkzaamheden-Winnerstraat-Uliker-Nieuwstraat-Nederweert-4
De werkzaamheden duren een kleine maand
17 september 2024 | 12:24
1Overlijdensbericht Kitty Houtappels - Gielen
Van Deursen Uitvaartverzorging
 
17 september 2024 | 8:30
2024_09_16 Arbeidsmarktregio Midden-Limburg zet koers met ondertekenen intentieverklaring
Samen arbeidsmarktregio Midden-Limburg versterken
17 september 2024 | 7:00
Succesvol congres Europese carnavalsbonden in Weert 4
Opmaat naar het aankomende Vastelaovendseizoen
16 september 2024 | 21:02

Advertentie