Skip to content

Herinrichting Kerkstraat iets achter op schema

Redactie
20 juni 2014 | 11:11

Advertentie

Herinrichting KerkstraatDe herinrichting van de Kerkstraat heeft fase 4 bereikt. Op dit moment ligt het gedeelte tussen tussen schilder Poell en supermarkt Jumbo open. Nu kan het straatwerk aansluitend aan fase 3 gerealiseerd worden. De omleidingsroute voor fase 3 blijft tot het einde week 25 van kracht. Dan wordt de kruising Burg Hobusstraat / Lindanusstraat / Kerkstraat opengesteld en gaat de omleidingsroute voor fase 4 in werking. Het gedeelte Kerkstraat nummers 3 t/m 20 is dan afgesloten voor verkeer. Naar verwachting zal deze afsluiting medio week 27 worden opengesteld voor verkeer.

Herinrichting iets achter op schema

Start laatste fase: Lindanusstraat en Paulus Holtenstraat
In week 26 start de aannemer met de boomplantvakken in de Paulus Holtenstraat en Lindanusstraat. Het maken van de ondergrondse groeiplaatsen kost tijd. Dat is de reden om met dit werk vooruitlopend op het opbreken van de rest van het trottoir/weg, al te beginnen. Tijdens het aanbrengen van de ondergrondse groeiplaatsen hoeft de weg niet afgesloten te worden.

Voor bouwvak klaar
Volgens projectleider John Metselaars lopen de werkzaamheden in de Kerkstraat iets achter op het geplande schema. Aannemer Bloem doet er echter alles aan om de opgelopen achterstand in fase 4 en 5 goed te maken. “De gestelde einddatum van het project willen we samen waarborgen”, aldus Metselaars. De aannemer geeft aan dat de werkzaamheden voor de bouwvak zijn afgerond.

Openingsfestiviteiten
Ondertussen werken de gemeente, het Centrummanagement, KVW, Dörpsoverlék en vertegenwoordigers van middenstand en horeca aan de organisatie van een feestweek ter ere van de opening. Deze wordt gehouden van 23 augustus tot 29 augustus. Volgens Centrummanager Gerrit Timmerman belooft het een bruisende week te worden vol leuke festiviteiten! Uiteraard houden we u daar ook van op de hoogte.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie