Skip to content

Thuis in Weert verkoopmanifestatie

Redactie
23 juni 2014 | 14:26

Advertentie

Thuis in Weert verkoopmanifestatie3Afgelopen week was de verkoopmanifestatie van Thuis in Weert in het Keenter Hart. Er was een foto expositie te zien van de toekomstige wijk. Op een groot scherm konden de bezoekers filmpjes van interieur designer Victor bekijken om vervolgens persoonlijk met hem in gesprek te gaan tijdens de speeddate.

Thuis in Weert

Geen moeilijke keuze
Ook Wouter en Dobrila waren aanwezig. Zij hebben een optie genomen op een van de kavels en hebben deze uitgebreid gesproken met Victor en woonadviseur Nanneke. 

Dobrila: “Voor ons was de knoop redelijk snel doorgehakt. Ik ben twee straten verderop opgegroeid en ken de buurt dus erg goed en voel me er thuis. We huren nu een appartement en wilden eigenlijk een appartement kopen, maar we ondervonden dat het aanbod van koopappartementen in Weert tegenviel. Vaak zat er ook geen parkeerplaats bij het appartement en aangezien wij twee auto’s hebben is dat wel een must. Bij Thuis in Weert krijgen we zelfs niet één maar twee parkeerplaatsen!

Lees het gehele interview met Dobrila en Wouter op www.thuisinweert.nl

De kracht van de buurt
Tijdens de manifestatie kregen Wouter en Dobrila ook de kans om hun vragen en angsten uit te spreken. Zo vroegen ze zich af of er niet geregeld kon worden dat alle bewoners samen hetzelfde tuinhek konden kopen en of de binnenplaats afgesloten kon worden met een slagboom. Op ditismijnthuis.nl  krijgen kopers toegang tot onder andere het bewonersforum. Je alvast je toekomstige buren ontmoeten en kijken of je misschien een leuke deal kan sluiten bij een bouwmarkt voor een tuinhek. Misschien is je buurman wel superhandig en kunnen jullie ‘m op een zaterdagmiddag samen in elkaar zetten en het vieren met de eerste buurtbarbecue!

Heb je de manifestatie gemist maar wil je wel graag meer informatie over Thuis in Weert? Ga dan naar www.thuisinweert.nl waar je ook direct contact kunt opnemen met makelaar Maarten en woonadviseur Nanneke.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Screenshot
De vereniging is enorm trots
26 september 2024 | 22:18
2024_09-26 Ongeval Geuzendijk Weert-1
Traumahelikopter ter plaatse
26 september 2024 | 22:04
Anabool-vs-katabool-Roeg-Kuijpers
Wat is het verschil?
26 september 2024 | 18:30
2024_09_26 Verhalenestafette Nederweert 2024-1
Week van Lezen en Schrijven
26 september 2024 | 18:07

Advertentie