Skip to content

Premiere Dwaalfilm Kempen-Broek in Munttheater

Redactie
29 juni 2014 | 13:11

Advertentie

Hubert Mackus DwaalfilmVrijdag is de film Dwaalfilm Kempen-Broek in première gegaan in het Munttheater in Weert. Dwaalfilm is een beeldenjukebox op internet, met filmpjes van maximaal een minuut. Interactief, dus als kijker bepaal je zelf je dwaaltocht langs TaurOssen en moerassen, door de bloemenrijkdom in de graslanden, in het water van de Abeek en Tungelroyse beek en langs kraamkamers voor boomkikkers. De eerste 20 filmpjes in Dwaalfilm Kempen~Broek zijn vanaf vrijdag 27 juni om 17.00 uur te bekijken via www.dwaalfilm.eu.

Dwaalfilm Kempen-Broek

Na Dwaalfilm Delta, Waal, Maasvallei en Delta krijgt nu Dwaalfilm Kempen~Broek de eer om in première te gaan. Wethouder Hubert Mackus van Nederweert was aanwezig bij dit speciale moment.

Dwaalfilm wil het GrensPark Kempen~Broek op de kaart zetten als verrassend rijk natuurgebied. Ruim twintig wondermooie filmpjes onthullen het best bewaarde natuurgeheim van het zuiden. Dwaalfilm vertelt een verhaal over libellen, moerassen en grazers, recreanten en boomkikker, maar bovenal, over de schoonheid van het Kempen~Broek.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie