Skip to content

Terugblik op de verkoop manifestatie Wonen in Vrouwenhof

Redactie
29 juni 2014 | 9:12

Advertentie

vrouwenhofDonderdagavond 26 juni was de verkoop manifestatie van Wonen in Vrouwenhof. In café-zaal Jonas stond vanaf 17.00 uur de koffie en thee klaar voor geïnteresseerden in het project Wonen in Vrouwenhof. Bezoekers konden foto’s bekijken, speeddaten met Victor en informatie opvragen bij de woonadviseur, projectleider en makelaars.

Een thuis voor iedereen

Niet alle bezoekers waren al volledig op de hoogte van de mogelijkheden die Wonen in Vrouwenhof biedt. Daarom nodigden we ze uit na te denken over hoe hun leven er nu uit ziet en welke Woonstijl en Woonsfeer daar het beste bij zou passen. Al snel kwam naar voren dat iedereen een eigen visie en levensstijl heeft. Zo wil de een graag de kleinste tuin omdat ze totaal geen groene vingers heeft, terwijl een ander stel juist de kavel met de grootste tuin willen, zodat ze ook met aanbouw nog van een grote tuin kunnen genieten. Ook dachten ze na over hoe de indeling van hun nieuwe huis hun levensstijl kan versterken. “We willen in de zomer meteen vanuit onze tuin de keuken instappen, zonder het hele huis door te lopen. Daarom neigen we nu steeds meer naar Culinair 2”, vertelde het jonge stel.

Een thuis voor jezelf

Ook tijdens de speeddates met Victor werd de focus gelegd op wat voor jóu belangrijk is. Victor vertelt: “Ik sprak net een stel die heel graag een grote keuken wil, maar dat niet handig vond bij verjaardagen. Dan werd er toch verwacht dat je met alle vrienden en familie in de woonkamer ging zitten, terwijl de woonkamer bij de Culinaire “Leefwijze niet de grootste ruimte is. Ik heb ze toen gevraagd na te denken over wat zíj graag willen. Ze kopen een huis die past bij hun levensstijl, en niet voor die 2 dagen in het jaar dat ze een feestje geven die afgestemd wordt op de wensen en gebruiken van familie en vrienden.” Het balletje ging daarna steeds meer rollen en het stel deelde met ons wat zij belangrijk vinden in een huis: een berging voor de stofzuiger en strijkplank, een deur van het huis naar de garage en misschien dan toch die grote keuken.

Wonen in Vrouwenhof biedt dus voor iedereen een thuis die past bij jouw woonwensen. Heb je de verkoopmanifestatie gemist maar wil je toch graag wat meer informatie? Neem dan contact op met woonadviseur Nanneke of de makelaars.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Screenshot
De vereniging is enorm trots
26 september 2024 | 22:18
2024_09-26 Ongeval Geuzendijk Weert-1
Traumahelikopter ter plaatse
26 september 2024 | 22:04
Anabool-vs-katabool-Roeg-Kuijpers
Wat is het verschil?
26 september 2024 | 18:30
2024_09_26 Verhalenestafette Nederweert 2024-1
Week van Lezen en Schrijven
26 september 2024 | 18:07

Advertentie