Skip to content

Rijrichting Kerkstraat wordt omgedraaid

Redactie
9 juli 2014 | 21:56

Advertentie

Nieuwe verkeerssituatie Kerkstraat en Brugstraat nog even wennen 3294De rijrichting van de Kerkstraat in Nederweert wordt omgedraaid. Dat heeft de gemeenteraad van Nederweert vandaag besloten naar aanleiding van het advies van de evaluatierwerkgroep.

Rijrichting Kerkstraat wordt omgedraaid

Dit is naar wens van de ondernemers en bewoners uit de Kerkstraat. Het omkeren van het eenrichtingsverkeer leidt tot een afname van het verkeer in de Kerkstraat en een toename op de centrumring. Hierbij zal de hoeveelheid sluipverkeer meevallen. De rijrichting van de Brugstraat blijft zoals die is. Volgens de evaluatiegroep zijn er geen duidelijke voordelen en nadelen te benoemen die van doorslag zijn. De effecten voor de werkzaamheden van de brandweer hebben hier de doorslag geven om de richting zo te laten zoals die nu is.

Als alles volgens planning loopt zal de richting bij de officiële opening op zaterdag 23 augustus worden omgedraaid.

 

Advertentie

7 Reacties

  1. ich bin blej vör de ôngernemers inne straot 🙂

  2. Dit besluit valt in de categorie Dom, Dommer, Domst! Wel 1 richtingsverkeer en geen rondje kunnen rijden om Nederweert. En een evenement op het horecaplein en heel het centrum is onbereikbaar, chapeau! En schijt aan alle inwoners uit Nederweert Noord en Budschop… Wel leuk trouwens Staat als ultieme sluiproute ( vanaf nu alleen maar meer)

    • Aan evenementen heeft natuurlijk niemand gedacht.. Het lijkt nu net alsof er naar de ondernemers is geluisterd.. Het meerendeel wilde echter de 2 richtingen behouden, maarja, dat mocht niet van deze supergemeente! Ik wens ze veel succes toe in deze harde tijden.. Economie én gemeente tegen! Pfff.. Ga er maar aan staan! Slecht bestuur dit weer…

  3. LOGISCH EN PRAKTISCH DENKEN IS SCHIJNBAAR ONMOGELIJK VOOR DE GEMEENTE! VERSCHILLENDE PRULLENBAKKEN, STRAATVERLICHTING EN BANKJES WAT NIET UITZIET! EN WAT KOSTEN DIE ONDERZOEKEN WEL NIET ALLEMAAL?

  4. EN VOORAL VERVOLGENS PARKEERPLAATSEN WEGHALEN OP DE PLAATS ENIGE PLAATS WAAR DAT ZE NODIG ZIJN!!! EN DAN WEER EEN PLEINTJE MAKEN WAAR NOOIT WAT GEBEURT EN ER AL GENOEG VAN ZIJN!!! WAT EEN GEMEEN-TE-HUIS !!!!!!!!!!!

  5. ongelooflijk wat zijn die op de gemeente dom. Dan wens ik de ondernemers van Nederweert het allerbeste toe en zeg dag tegen Nederweert en hallo Weert of Meyel mijn boodschappen krijg ik toch wel bij elkaar. Ik ben malle pietje niet.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie