Skip to content

Inbrekers gaan niet op vakantie, kinderen van Basisschool de Schrank wel

Redactie
10 juli 2014 | 15:40

Advertentie

Laatste schooldag Basisschool de Schrank OspelNet als voor de peuters van Okido d’Indj en alle andere basisscholen is het vandaag ook de laatste schooldag voor de kinderen van Basisschool de Schrank in Ospel. Een prachtig zonnige en vooral warme dag na al die regen van de afgelopen dagen maar misschien ook wel de leukste schooldag van het jaar, want hierna is het: vakantie!

Basisschool de Schrank

De politie en de burgmeester van Nederweert waren aanwezig om de kinderen maar zeker ook de ouders te benadrukken dat inbrekers niet op vakantie gaan. Wijkagent Joost-Jelmer Kasper gaf uitleg over wat je het beste kunt doen als je op vakantie gaat. Alle leerlingen kregen een tasje met daarin een kaartje voor de buren. Hierop kun je invullen wanneer je vertrekt en weer thuis komt, je vakantieadres en je telefoonnummer waarop je tijdens de vakantie bereikbaar bent. Nog beter is natuurlijk om de buren te vragen om de post uit het zicht op te ruimen en de planten water te geven. Ook is het verstandig om ’s avonds de gordijnen te laten sluiten en een lampje aan te doen. Dit zijn allemaal zaken die inbrekers af zullen schrikken.

Niet voor alle kids is dit het einde van het schooljaar. De kinderen van groep 8 hebben vanmiddag nog een fietstocht en vanavond een groot feest. Daarna kan de vakantie echt beginnen!

Advertentie

1 Reactie

  1. Politie ziet er tegenwoordig ook uit als een playmobil poppetje.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Dansen-senioren
Alternatieve lokatie
30 september 2024 | 12:00
Kunstcentrum Weert 40 jaar 4
Alles wordt teruggebracht tot uitersten
30 september 2024 | 11:00
2024_09_30 Kermis Weert zondag mis en draaien-34
Bekijk hier de foto’s van zondag
30 september 2024 | 9:42

Advertentie