Skip to content

Nieuwe foyer voor Rick

Glendi
12 juli 2014 | 14:57

Advertentie

nieuwe foyer RickNog net voor de zomervakantie heeft wethouder Geert Gabriels de nieuwe foyer bij Rick aan de Beekstraat geopend. Diverse relaties en alle medewerkers van Rick waren hierbij uitgenodigd.

Hun reacties waren unaniem en lovend: ‘Wat een prachtige sfeervolle ruimte’ en ‘Waanzinnige mogelijkheid voor verenigingen om midden in het centrum bijeenkomsten te plannen’.

Rick breidt facilitaire mogelijkheden uit

De nieuwe foyer heeft alle gemakken in zich voor een representatief gebruik en door de samenwerking met een lokale traiteur kunnen klanten op hun wenken worden bediend.  De foyer is geschikt voor verenigingen en (culturele) gezelschappen en in combinatie met de Rick concertzaal is hij ideaal voor repetities van muziekverenigingen en zangkoren. Bovendien leent de foyer zich aansluitend prima voor een gezellige nazit. Je kunt de foyer ook reserveren voor vergaderingen of voor bijeenkomsten waarbij gastsprekers zijn uitgenodigd en een representatieve ontvangstruimte vereist is.

De Beekstraat ligt centraal en er is voldoende parkeergelegenheid in de nabije omgeving. Informeer telefonisch naar de mogelijkheden en tarieven. Ook op vrijdag en zaterdag is de foyer en concertzaal beschikbaar. Voor meer info en reserveringen bel 0495 – 533 954.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Screenshot
De vereniging is enorm trots
26 september 2024 | 22:18
2024_09-26 Ongeval Geuzendijk Weert-1
Traumahelikopter ter plaatse
26 september 2024 | 22:04
Anabool-vs-katabool-Roeg-Kuijpers
Wat is het verschil?
26 september 2024 | 18:30
2024_09_26 Verhalenestafette Nederweert 2024-1
Week van Lezen en Schrijven
26 september 2024 | 18:07

Advertentie