Skip to content

“Italiaans Weekend” bij Restaurant Diverso

Redactie
22 juli 2014 | 15:54

Advertentie

italiaansweekend14Op 22, 23 en 24 augustus organiseert Restaurant Diverso alweer voor de 13e keer haar  “Italiaans Weekend”. Drie dagen lang wordt het restaurant aan de Brugstraat omgetoverd in een stukje “Nederweerts” Italië. Alle aanwezigen kunnen deze dagen genieten van heerlijk Italiaans eten & drinken, typisch Italiaans vermaak en dat alles natuurlijk in een authentieke Italiaanse sfeer. Maar waar begon het allemaal?

Italiaans Weekend

Begin 2001 ging de telefoon bij het toenmalige Restaurant Kesselshof. Het was een bekende gast die vroeg of het mogelijk was om in juli van dat jaar zijn trouwfeest bij het restaurant te mogen houden. De agenda liet het toe en het trouwfeest werd ingepland. Het aanstaande echtpaar had de wens om het feest, waar mogelijk, in de tuin van Kesselshof te laten plaatsvinden. Natuurlijk was dit mogelijk en om op alle weersomstandigheden voorbereid te zijn werd er voor gekozen om een tent op te zetten. Dit laatste bracht eigenaar Caspar Kessels op een idee: daar het trouwfeest op vrijdag plaatsvond en de tent toch al stond… was het misschien een idee om de rest van het weekend een evenement te organiseren. En zo ontstond de eerste editie van het Italiaans Weekend.

Na de eerste succesvolle editie waren de bezoekers van het evenement zo enthousiast, dat ervoor werd gekozen om het evenement terug te laten keren. De “Belgen” Mauro & Angelo verzorgden jarenlang de Italiaanse muziek aan tafel en zo was een traditie geboren. Een aantal jaren na de eerste editie van het evenement, werd de tent weggelaten en ondertussen evolueerde Restaurant Kesselshof in Restaurant Diverso. Natuurlijk hield Restaurant Diverso vast aan de traditie. Er werd geen jaar overgeslagen en dat zorgt ervoor dat dit jaar alweer de 13e editie van dit evenement plaatsvindt.

Bij goed weer vindt het Italiaans Weekend tegenwoordig buiten op het terras plaats, wanneer het weer wat tegenzit, wordt er voor gekozen om binnen in het restaurant te genieten van “al het goede uit Italië”.

Het Italiaans Weekend 2014 vindt plaats op 22, 23 (beide v.a. 19.00 uur) en 24 augustus (v.a. 17.00 uur). Op deze dagen wordt er genoten van een heerlijk Italiaans 4-gangen diner, bijpassende Italiaanse wijnen, authentiek Italiaans amusement en meer. De prijs van dit arrangement bedraagt €37,50 (excl. drank).

Reserveren kan via tel. 0495-625000,www.restaurantdiverso.nl eninfo@restaurantdiverso.nl (o.v.v. “Italiaans Weekend”).

Advertentie

1 Reactie

  1. Diverso organiseert dit voor de 13keer elk jaar terug komend,Diverso bestaat geen 13 jaar


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie