Skip to content

Rijrichting Kerkstraat vanaf vrijdag andersom

Redactie
24 juli 2014 | 12:58

Advertentie

Nieuwe verkeerssituatie Kerkstraat en Brugstraat nog even wennen 3295De rijrichting van de Kerkstraat wordt morgen (vrijdag 25 juli) omgedraaid. Dan zijn alle werkzaamheden van de herinrichting afgerond en gaat de Kerkstraat weer helemaal open voor het verkeer.

Rijrichting Kerkstraat vanaf vrijdag andersom

Om verwarring te voorkomen heeft de gemeente besloten de richting dan al om te draaien op basis van een tijdelijk verkeersbesluit. Zodra de Kerkstaat dus open gaat voor al het verkeer zullen de borden dus worden aangepast aan de nieuwe gewenste situatie. Lees meer.

Advertentie

4 Reacties

  1. “om verwarring te voorkomen” jaja t is een grote verwarring, eerst 2 richting, toen 1 richting en nu weer andersom. Als inwoner van Nederweert heb ik al moeite te weten hoe ik nu moet rijden, laat staan voor mensen van buiten nederweert.
    En ‘t NIET parkeren op t lambertushof is ook nog bij de meeste niet doorgedrongen, wat een chaos.daar

  2. Waarom zou je nog in de Kerkstraat moeten zijn ?
    De ondernemers die er nog zitten zijn veel te duur , wacht maar tot straks de “Action” op ‘t Lambertus hof komt ,dan zullen ze wel moeten met hun prijzen !

  3. Het probleem is niet zozeer dat die ondernemers te duur zijn, sommige mensen houden nu eenmaal van kwaliteit en dat is nu eenmaal iets duurder. Maar het probleem is dat ze nooit iets hebben. Het assortiment is echt slecht. Uiteindelijk kom je toch weer in Weert of Eindhoven terecht.

  4. En nu moeten alle borden weer aangepast worden, de borden van de parkeerroute kloppen nu ook niet meer, daar moeten nieuwe voor komen, die kunnen ze niet omdraaien. Wie gaat dat betalen, wij toch niet,…


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie