Skip to content

Pauselijk bezoek op sportpark De Bengele in Nederweert

Redactie
28 juli 2014 | 19:09

Advertentie

pinnenland2014Het grote Pinnenland-tennis-toernooi mag zich geëerd en gezegend voelen door het Pauselijke bezoek deze week. Omdat het toernooi dit jaar geheel in het teken staat van Italië, was een afvaardiging van het Vaticaan een logisch gevolg. Het succesvolle Nederweerter tennistoernooi (sinds 1982), waar ook dit jaar een zeer groot aantal spelers te zien zijn uit de regio maar ook van ver daarbuiten.  De opening werd afgelopen zondag verzorgd door niemand minder dan plaatselijke ondernemer Paul van der Sande van hoofdsponsor Eetcafe de Kleine Winst.

Pinnenland tennis toernooi

Hij mocht met een aangepast racket, in de vorm van een Pizzaschep, proberen een punt te scoren tegen ad interim voorzitter en Pinnenland commissielid Peter Meulen. Vrijdag 1 Augustus is de grote feestavond gepland met niemand minder dan DJ SevenT, die speciaal hiervoor zijn tour op de Balearen 1 week heeft uitgesteld. Zaterdag 2 Augustus zullen de halve finales gespeeld gaan worden, met op zondag de apotheose; de finaledag. Alle bezoekers met een Italiaanse bolide krijgen een gratis consumptie en mogen hun auto op het park naast de baan parkeren. Met de grote toeloop van de afgelopen jaren adviseren wij om vroeg te komen om uw plaats op de parkeervoorzieningen en tribunes veilig te stellen.

Meer info op www.toernooi.nl of www.ntc72.nl

Advertentie

3 Reacties

  1. met een italianse bolide nu word er weer een grote groep mensen gediscrimineerd nu niet om afkomst maar om auto merk nu weet ik ook wel dat een alfa of Lancia, fiat ook tot de Italiaanse paarde stal behoren maar er zijn ook leden met opel ,vw peugeot renault seat bmw Mercedes,ford enzv en die zijn dan ff de minderen leden. bij deze zeg ik mijn lidmaat schap tot de tennis club op de groeten

  2. Wat een gezwets van mindy.

    Wat een gezwets van Mindy. Op alles en iedereen commentaar. Simpel persoon.

    • Beste Mega Mindy, aangezien je kunt teleporteren als Mega Mindy heb je geen auto nodig. Kom langs jij superheld en neem een vriendje mee, krijg je ook een cappuccino.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie