Skip to content

Kermis Weert pakt flink uit tijdens jubileumjaar

Redactie
18 augustus 2014 | 8:34

Advertentie

Gemeente WeertDe grootste, gezelligste en meest betaalbare kermis van Limburg pakt flink uit dit jaar. Vanwege het 600-jarige bestaan van de stad Weert zijn er verschillende primeurs. De gemeente Weert is in onderhandeling over enkele attracties die nog nooit in Nederland hebben gestaan. Mogelijk komt er zelfs een wereldprimeur, een gloednieuwe attractie die nog nergens ter wereld heeft gestaan. Van vrijdag 26 september t/m woensdag 1 oktober verandert de binnenstad van Weert in één groot pretpark voor jong en oud.

De kermis van Weert verwelkomt ook oude, geliefde en bekende attracties. Zo zet na 15 jaar de Eurocoaster van de Weerter kermisfamilie Buwalda weer voet op Nederlandse bodem. Deze mobiele achtbaan met hangende gondels is uniek in zijn soort.

Bekendmaking attracties
Maar liefst 130 attracties verdeeld over 7 kermispleinen zorgen ook dit jaar weer voor een gezellig en betaalbaar dagje uit voor jong en oud. Vanaf 1 september worden geleidelijk aan de attracties per plein bekendgemaakt via de website www.kermisweert.nl. Dit geldt ook voor de primeurs.

Sfeervol en betaalbaar
Kermis Weert is geliefd onder vele bezoekers uit Nederland en het buitenland. De gemeente Weert vindt het belangrijk dat de kermis betaalbaar is voor iedereen. De prijzen van attracties variëren tussen de 1,20 en 2 euro. Er zijn maar enkele uitzonderingen die daar licht bovenuit stijgen.

Goede bereikbaarheid
Bijna een miljoen bezoekers komen jaarlijks naar de kermis in Weert. De stad is goed bereikbaar. Er is genoeg parkeerruimte en vanuit het intercitystation Weert stap je zo het kermisfeest in.

Meer weten over de kermis van Weert? Bekijk de vernieuwde website www.kermisweert.nl. Volg de kermis ook via Facebook (facebook.com/kermisweert) of Twitter (@kermisweert).

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie