Skip to content

Even niks en dan …… iets nieuws!

Redactie
19 augustus 2014 | 16:57

Advertentie

aankondiging-nieuwe-websiteInderdaad een rare kop boven een nieuwsartikel. Wij zullen het uitleggen. Door onze stellige overtuiging dat Nederweert toe was aan één website voor nieuws, weetjes en andere interessante zaken hebben wij in 2012 Nederweert24 gebouwd en gepubliceerd. De dagelijks terugkerende bezoekers, de duizenden fans op Facebook en Twitter bevestigen dat we op de goede weg zijn. We zijn er nog niet want het kan en moet nog altijd beter. De afgelopen 2 jaar is er constant gewerkt aan de techniek en functionaliteit van de website. Werkzaamheden die voor de lezer onzichtbaar waren en geen invloed hadden op het gebruik van de site.

Tijd voor iets nieuws

Nu 2 jaar later in 2014 vinden wij dat er groter onderhoud nodig is en wellicht zichtbaar wijzigingen doorgevoerd moeten worden. Een ander kleurtje? Een andere indeling misschien? Dat houden we nog even geheim. Het grote onderhoud staat op de planning voor woensdag 20 augustus a.s.. Onze website zal op die woensdagmorgen enige tijd uit de lucht gaan maar wij zullen er alles aan doen om dit tot een minimum te beperken. Je kunt ons natuurlijk wel blijven volgen via facebook en twitter.

Zoals gezegd:” Woensdag even niks en dan ……………?

Advertentie

1 Reactie

  1. Ben benieuwd, maar ga zo door, leuke site.Ik kijk in ieder geval meerder keren per dag.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30
Gemeentehuis-Nederweert-1
Te hoge geurbelasting en gezondheidsrisico’s
17 september 2024 | 16:50

Advertentie