Skip to content

Motorcross DMX wedstrijd

Redactie
23 augustus 2014 | 11:43

Advertentie

Motorcross DMX wedstrijd Nederweert-eindOp zondag 24 augustus organiseerd MC. De Peelrijders de jaarlijkse KNMV District Motor Cross -Zuid competitie. Deze DMX-Zuid competitie bestaat uit wedstrijden op diverse circuits in Zuidelijk Nederland. De hoofdmoot wordt in Brabant verreden en de enigste Limburgse wedstrijd wordt in gemeente Nederweert verreden. Deze competitie wordt gekenmerkt door een laagdrempelige opzet waardoor het mogelijk is voor rijders en organisatoren om de sport te bedrijven en te promoten. Er worden ca. 200 deelnemers verwacht. Het circuit is overzichtelijk en zodanig ingericht dat er voor het publiek veel te zien is.

Motorcross DMX wedstrijd

Bij MC De Peelrijders zullen ook dit jaar weer diverse jeugdige clubleden de gelegenheid aangrijpen om de sport, welke ze anders op trainingsniveau beoefenen, nu te proeven in competitieverband. In alle klassen vanaf 50cc (va 5 jaar) , 65cc , 85cc, 125cc 2 takt / 250 cc viertakt (MX2 klasse), MX1 klasse ( 250cc tweetakt + 450cc viertakt) + Veteranenklasse (rijders van 40+ jaar welke vrij zijn in de keuze van motor) zullen actieve leden van MC De Peelrijders het opnemen tegen de concurrentie.

De motoren zullen om 09.30 uur gestart worden voor de trainingen en de wedstrijden beginnen om ca.12.00 uur. Er is voldoende parkeergelegenheid , de entree gratis voor alle leeftijden en een natje en droogje is verkrijgbaar op het circuit. Kortom, wie met gezin, vrienden of alleen een spannende dag motorsport wil beleven moet op 24 augustus aan de Leveroysedijk in Nederweert-Eind zijn. (Gelegen tussen Nederweert-Eind en Leveroy).

Voor de kleine jeugd is er een aparte zandbak in een rustige hoek, schepjes en tractors etc. zijn aanwezig. De route naar het circuit is vanaf de hoofdwegen duidelijk aangegeven.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie