Skip to content

Get.Noticed Nederweert genomineerd voor “Website van het jaar”

Redactie
1 september 2014 | 22:38

Advertentie

GetNoticed_360x300_01Voor het tweede jaar op rij is Internet & e-Commerce bureau Get.Noticed uit Nederweert met één van hun exploitatiesgenomineerd voor “Website van het Jaar”. Get.Noticed ademt internet en dat vanuit de Eindhovensebaan in Nederweert. Een professioneel bedrijf met kennis van zaken en passie voor internet. Ze gaan een stap verder dan hun concurrent, als het gaat om creativiteit, inzet en flexibiliteit.

Get.Noticed Nederweert

In de categorie “Carriere” strijdt www.baanindetechniek.com tegen titanen zoals: Monsterboard, Nationalevacaturebank, Werk.nl en Indeed. Van 29 september tot en met 07 november kan het Nederlandse publiek zijn of haar stem uitbrengen op zijn favoriete websites.

Het publiek kan in 20 categorieën zijn favoriet beoordelen op o.a. inhoud, navigatie en design. In elke categorie zijn twee prijzen te winnen: de Beste en de Populairste Website van het Jaar. De website met de hoogste score wordt Beste Website van het Jaar. De award voor Populairste Website gaat naar de website met de meeste stemmen. De overall winnaar is de website met de beste relatieve beoordeling en mag zich ‘De Website van het Jaar’ noemen.

Get.Noticed is bijzonder blij met de erkenning van de nominering. Baanindetechniek.com voor het tweede jaar! De site is in september 2012 opgericht en was in kwartaal 2 van 2013 al de grootste niche vacaturesite van Nederland. Wordt vervolgd….

Get.Noticed is een echt klankbord voor de opdrachtgever. De vaste slogan van Get.Noticed is dan ook: We doen alleen wat we leuk vinden en we zijn goed in hetgeen we doen.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

koorts24
Jack JF Naus, Alphega apotheek Nederweert
17 september 2024 | 15:00
Crematorium Weerterland Weert1
Open en transparant over het afscheid
17 september 2024 | 14:33
Mobiele milieustraat
Bekijk hier waar en wanneer je terecht kunt
17 september 2024 | 14:00
2024_09_17 Smeden en motorendag Eynderhoof
Dagje uit
17 september 2024 | 13:30

Advertentie