Skip to content

Kinderfysiotherapie bij Topfysiotherapie Knapen

Glendi
5 september 2014 | 10:00

Advertentie

Topfysiotherapie Knapen NederweertBijna iedere volwassene heeft wel eens kennisgemaakt met fysiotherapie, maar ook kinderen kunnen er enorm veel baat bij hebben. Kinderfysiotherapie is een aparte specialisatie, die sinds kort wordt aangeboden bij Topfysiotherapie® Knapen Nederweert.

Topfysiotherapie Knapen

Onlangs is het team van Topfysiotherapie® Knapen Nederweert uitgebreid met Valerie van de Geijn. Valerie is in het bezit van een Master kinderfysiotherapie (MPPT) en is gespecialiseerd in de kennis van het bewegings- en houdingsapparaat van kinderen in ontwikkeling en aandoeningen die voorkomen bij kinderen. Ze helpt kinderen van 0-18 jaar met de meest uiteenlopende klachten, van voorkeurshouding en motorische ontwikkelingsachterstand tot neurologische of orthopedische aandoeningen, spierziekten, aandoeningen van de longen en luchtwegen of houdingsproblemen.

Kinderfysiotherapie is een mooie uitbreiding van het team. Zowel Paul Knapen als Bart Lalieu zijn in het bezit van de Master titel voor Sportfysiotherapie en Cindy Hoeben alsook Bart Bremmers beschikken over de titel Master Manuele Therapie. Valerie komt nu als 5e Master (kinderfysiotherapie) het team versterken.

Heb je vragen over kinderfysiotherapie of fysiotherapie in het algemeen, neem dan contact op via telefoonnummer 0495 – 519 115 of via nederweert@topfysiotherapie.nl

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie