Skip to content

Modeshows bij Pleunis Mode a.s woensdag

Redactie
8 september 2014 | 19:28

Advertentie

modeshow pleunis mode nederweertDe nieuwe najaars- en wintercollectie voor komend seizoen is veelbelovend bij Pleunis Mode. De nieuwe collectie biedt volop variatie en voor ieder wat wils. Bij Pleunis Mode kun je ook dit seizoen weer terecht voor de laatste najaarstrends, zodat je met een mooie outfit naar huis gaat. Mooie dessins met de natuur als inspiratiebron, creaties in vintage gecombineerd met nieuw design, maar ook geïnspireerd op de wetenschap en prachtige kunstwerken.

Modeshows bij Pleunis Mode

Nieuw gevoel voor mode en design
De nieuwe najaarsmode laat een rijke historie zien als reactie op de multi-dimensionale-hogesnelheid-wereld waarin we ons vandaag bevinden. Prachtige schilderijen en kunstwerken zijn krachtige inspiratiebronnen. Expressieve ornamenten, weelderige versieringen en prachtige silhouetten geven een heel nieuw gevoel. Dessins, mooie stoffen en details zijn heel kenmerkend binnen dit thema. Het verbazingwekkende kleurenpalet zorgt ervoor dat je veel mogelijkheden hebt om dit najaar met een nieuw gevoel en met een nieuwe outfit voor de dag te komen.

Nieuwsgierig geworden? Bezoek a.s. woensdag een van de modeshows bij Pleunis Mode. Er zijn show’s om 9.45 uur, 13.45 uur en 19.30 uur. Ze zijn die dag geopend tot 22.00 uur. De toegang is gratis en een lekker kopje koffie staat voor je klaar.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie