Skip to content

Laatste paranormale bijeenkomst Nederweert

15 september 2014 | 8:46

2013-09-15-Paranormale-beurs-in-Nederweert-1013Op donderdag 18 september wordt de allerlaatste paranormale avond verzorgd door Marianne Huisman van AmbCor. De allerlaatste omdat na ruim 11 jaar helaas het doek sluit voor Coryane. Ze moeten door veranderde omstandigheden stoppen. Het is helaas niet meer mogelijk door te gaan met het organiseren van paranormale beurzen en openbare avonden.

Laatste paranormale bijeenkomst Nederweert

Middels deze weg willen wij iedereen danken die wij hebben mogen begroeten op een van onze paranormale beurzen en/of avonden. Want laten we wel wezen; zonder u zou het niet mogelijk zijn geweest.
Ook willen we via deze weg alle paragnosten, mediums en standhouders danken: zij tenslotte zorgen ervoor dat de beurzen en de paranormale avonden voor ons, maar ook voor u een succes zijn (geweest).
Verder gaat onze dank uit naar de pers en media. Geheel kostenloos hebben zij ons in al die jaren aangekondigd in hun krant, weekbladen, op de tv en soms ook op de radio. Tot slot een woord van dank aan de zaalhouders die toch altijd voor ons, soms tot heel laat, klaar hebben gestaan en lange dagen hebben gedraaid tijdens onze beurzen.

Of u een eenmalige bezoek(st)er bent geweest of ons regelmatig heeft bezocht; wij hopen dat u er iets van heeft opgestoken en bovendien van heeft genoten. Voor de toekomst wensen wij u veel inzicht, wijsheid en persoonlijke groei toe.

Het ga u goed!

Hartelijk dank namens het team,

Coryane

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Grote-rommelmarkt-Leveroy
Elektra, huisraad, speelgoed, kleding, boeken…
19 oktober 2024 | 17:00
Burgernet_gezocht
Tips, bel 112
19 oktober 2024 | 16:52
2024_10_19-Open-dag-bij-Stichting-Gezond-Ontspannen-in-Nederweert
Kom een kijkje nemen!
19 oktober 2024 | 16:00
Workshops-Weerter-Mannenkoor
Ontdek je stem!
19 oktober 2024 | 15:00

Advertentie